De Belgen storten zich op Spaans vastgoed: «Dit jaar wordt er een record gebroken»

De Belgen storten zich op Spaans vastgoed: «Dit jaar wordt er een record gebroken»Nooit eerer kochten enkei Belgen een huis in Spanje als dit jaar. De door de coronacrisis begraven dromen kunnen eindelijk worden gerealiseerd.

En las noticias: Un número impresionante de belgas compró una casa en España este año.

  • Volgens cijfers van Spaanse registratiekantoren, recopilados por Azull, de leider op de Spaanse vastgoedmarkt, licht 2022 een excepcional jaar te worden.

Las figuras: De kans es groot dat het record uit 2018 verpulverd zal worden.

  • En los primeros nueve meses de 2022, 3.485 belgas compraron una vivienda española. Están especialmente interesados ​​en nuevos edificios en las Islas Canarias y en Murcia.
  • Volgens schattingen van Azull zullen 4.650 Belgen tegen het einde van het jaar de trotse eigenaar van Spaans vastgoed zijn.
  • Het record van 4.100, gezet in 2018, zal dus naar alle waarschijlenheid sneuvelen.

Más coronacrisis

Explicación: Moeten niet ver zoeken voor een verklaringen voor die plotse gegende: de coronacrisis.

  • Het is toch wel een obvallende tendend: net nu de torenhoge energieprijzen es de inflado aan de koopkracht van Belgen knibblet, kopen ze meer vastgoed in het zuiderse land. Volgens de CEO van Azull es deze hernieuwde interest voor Spanje echter vooral te danken aan het einde van de coronapandemie.
  • “Los últimos tres años hemos visto claramente un punto bajo meemaekat door de gezondheidscrisis. Merken dat veel Belgen duantande die periode hun vastgoeddroom hebben opgeborgen. Nu de coronacrisis obrij is, willen ze Darse cuenta de morir droom“, legt Marleen De Vijt uit. “We hebben ook merkt dat een verlijf in de zon nog steeds erg populair is. De economische situatie nu komplikter es de niet: degenen die geld opzij hebben gezet gaan door met hun project. «Een huis in Spanje koop je niet voor de ervenskeit, maar in eerste plaats om ervan te genijenten u om je ervende ervan te genijenten».
READ  El regulador rechaza dos productos bitcoin, ¿qué más se puede hacer? - BTC en vivo

Nota: Estabilizador de precios.

  • Azull espera estabilizar el mercado en los próximos meses «We merken ook dat de prijzen niet meer zo snel stijgen en geeledelijk aan beginnen te stabiliseren», aldus De Vlijt.
  • “Met andere woorden, de rust keert terug op de markt”, concluye ze.

(ns)

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital