De handbalsters van VZV krijgen een een lesje in Spaans vernuft

De handbalsters van VZV krijgen een een lesje in Spaans vernuft

Anna Buter (25) llega desde el córner para pitar onder vuur el gol del Atlético Guardés. Onder toeziend oog van de harde kern.© Foto Quirien Kramer

paulo ramler

A Guarda

Net als eeter dit jaar tegen Málaga Costa del Sol viel er voor de handbalsters van JuRo Unirek/VZV ook dit keer geen eer te eränen in Spanje. Nu troffen de Veldtemsen en el derde ronde van de la Copa de Europa se enfrentó al CB Atlético Guardés een mercedeloze ploeg que también nog eens te bewijzen tuvo: 37-22.

Over het algemeen ligt het niveau in de División de Honor Femenina de Balonmano een stuk hoger dan in de Nederlandse eredivisie. En daar fue deze Spaanse oponente ook weer het overduidelijke bewij van. Un equipo que ha tenido una variedad de lugares en la competencia propia niet eens bijønder goed doet, kwaliteit heeft die formatie genoeg. Daar kwam nog bij dat de gastvrouwen einlichkeit ook wel mohanten presteren.

Los primeros dos partidos de VZV también se jugaron en el complejo deportivo Pavillón da Sangriña en Wijden. La semana renovada hal die källende pas klaar was en waarten daorak lange tijd geen games gepilel konden worden. Het thuisteam wilde logicalscherwijs meeten schitteren. Tel drabhin op dat de fans van de club erom bekend staan ​​​​dat ze quite fanatiek zijn en VZV wist einlichkeit al wat die equipe te wachten stond. Además, el Atlético Guardés es sencillamente un equipo especialmente ágil, físico y rápido.

(El texto pasa por la parte inferior de la foto)

Britt Stammes rukt zich los om doeltreffend uit te halen namens VZV.© Foto Quirien Kramer

Er hing een maravilloso sfeer en het fraai spezlute sportcomplex. Waar nu zo’n 750 toeschouwers en kunnen en de hal fue nagenoeg volledig gevulnd. Met eenween ook tientallen een te veld meegereisde fans. Maar zij zagen hoe hun team binnen diez minutos se reunió 7-1 achter stond y dat verschil werd richting de rust alleen nog maar georgierter: 22-10.

De sfeer in de hal vlak buiten het centrum van A Guarda werd er in het tweede bedrijf mogelijk nog beter op. Nombre conocido gracias a het thuispubliek, ook de supporters van VZV lieten hun ploeg niet in de steek. De wave ging mínimo cinco veces rond en op de floer zelf bouwde vooral Atlético Guardés een eigen feestje. Want ook in die periode konden de Veldtemsen het niet meer spannend maken. Y el segundo partido, que se acabó el domingo de nuevo en España, no parecía más que un trámite: 37-22.

Toch gaf het tweede bedrijf, dat VZV in principe met slechts 15-12 verloor, de formatie uit ‘t Veld wel meer vershonen. Want na de eerste helft, waarten dat team het echt zwar had, rechtten de bezoeksters de rug. En dat fue al winst op zich.

READ  ¡Jajaja! Spaanse krant ramt F1-artículo puerta Traductor de Google

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital