De kansen van Oranje voor elke groepswedstrijd op een rij gezet · Mee met Oranje

De kansen van Oranje voor elke groepswedstrijd op een rij gezet · Mee met Oranje

20 de noviembre es het dan eindelijk zover. Het WK gaat officiel van start na een lange aanloop vol verwendegen en verwendegen. Nederland capt een dag later zelf af en speelt de eerste groepswedstrijd tegen Senegal, dat samen met Ecuador in Qatar de groep van groep A van het wereldkampioenschap vormt. De vraag die iedereen nu stelt is: wat zijn de kansen van Nederland dop het WK 2022? Wij gaan hier dieper op in met een analyse van de de de 3 matches.

Nada es mejor que voorspellen, incluso si la predicción aún no es correcta. Naast dat het leuk is, vallen er ook grote prijzen te winnen met het goed inschatten van voetbalwedstrijden. Des te interessanter is het om eens te kijken naar de kansen die Nederland maakt op het WK. Comenzó la competencia en Senegal.

Senegal – Países Bajos

El primer partido de Oranje dit WK: Senegal – Holanda. Una competencia die veel Nederlanders op het eerste oog zullen onderschatten. De Afrikaanse ploeg ganó este año (2022) la Copa de África en troefde durit Egypte af in de finale. De Senegalezen weten hoe ze op toernooien moeten spelen en sterspelers Sadio Mané, Mendy (doeleman) y Kalidou Koulibaly spelen ieder op het allerhoogste niveau in Europa.

Es interesante que los dos países no se hayan enfrentado en el pasado, por lo que es difícil hacer una predicción para el primer partido de Oranje. Wel kunnen we stellen dat de hechte ploeg van Senegal ongetwijfeld lastig wordt voor Oranje om te verslaan. En la Copa de Africa kreeg de Afrikaanse ploeg amper goles tegen. Este es el mayor desafío para los Países Bajos. Desondanks schalen wij Nederland in als de favoriet in de eerste verdeijst tegen Senegal.

READ  El monzón de Arizona hace que los 'camarones prehistóricos' pasivos pongan huevos

Países Bajos – Ecuador

Na Senegal moet Nederland het gaan tegen tegen Ecuador, dat zich samen met Argentinië, Brazili en Uruguay plaatste voor het toernooi namens Zuid-Amerika. Net als Nederland viel het land f voor the WK in 2018 and was het er voor the laatst bij in 2014. Qua grote namen valt het bij Ecuador mee. De meste spelers spelen bij Europese subtopclubs o komen uit voor clubs en Zuid-Amerika.

El último encuentro entre los dos países fue en un partido amistoso en 2014. Se jugó 1-1 en la preparación para la WK. Op base van de selecciones van de twee landen stellen wij Oranje als favoriet boven Ecuador.

Países Bajos – Catar

Veruit de minste ploeg die geloot kon worden uit pot 1: Qatar. Derde tegenstander van Nederland es waarschijn ook de zwakste tegenstander op dit toernooi. Aunque ganó la Copa de Asia en 2019, quedó último en el grupo en el torneo de la Copa América en el mismo año. De selectione kent weinig tot geen spelers van Europees topniveau en moet voor Nederland dus relativ speijd worden om te verslaan.

Wat beftret de kansen liggen die voor Nederland in deze competition het hoogst. Voor een veilige gok kun je dus het beste inzetten op deze competition, mocht er niks raars geberen in de prendringe competition al menos. Zet je en op deze match, dan kan dat via https://nederlandcasino.com/reviews/bet365. Hier kun je veilig inzetten op de games van het WK y het toernooi met nog meer spanning beleven. Op de site vind je revisa die je kunt lezen over het platform, zo weet je zeker dat je de goede kues maakt.

READ  Mohamed Kadir, el nuevo fenómeno del atletismo español

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital