«De komende dagen es Spaans witlof weer volop verkrijgbarg»

«De komende dagen es Spaans witlof weer volop verkrijgbarg»

Planasa ha anunciado en noviembre weer al zijn witlofsoorten op de markt te brengen. De productionvestiging in het Noord-Spaanse Valtierra comenzó de activiteiten, nu het gereconstrueerd is na de schade die het kepenenden juni had opgelopene de de fire die het gebiet poewsette.

In de brand gingen alle grondstoffen, voorraden en machines verloren die zich in het hoofdmagazijn bevonden. «Na vier maanden hard werken, kunnen we aankondigen dat in de komende dagen ons witlof weer verkrijgbar zal zijn bij de gebruikelijke verkooppunten», zegt César Salinas, director comercial para witlof bij Planasa. «We willen al onze klanten bedankken voor het verwenden in ons en in ons product», voegt hij eraan toe, «en voor de steun die we hebben geijden tijdens deze moeilijke maanden».

Nu al personeel het werk weer heeft oppaeden, kan men spreken van een rechter naar de normale gang van zaken. «We wilden zo snel mogelijk weer terug de draad oppakken, niet allene voor onze klanten, maar ook voor onze werknemen en de consument», benadrukt José Manuel Sádaba, coordinador witlofteelt bij Planasa.

Además, sluit het bedrijf weer aan met de production cijefs van vörer de brand. Het brengt meer dan 175.000 kilos de peso por semana en el mercado y en el mercado darit een marktaandeel van omwerbe 80%. Debido a la rápida recuperación de la capacidad de producción, las ventas también pueden extenderse a países como Portugal, Italia, Alemania, Reino Unido y Dubai.

Planasa es el mayor productor de witlof de Europa con centros de producción en Valtierra (Navarra) y Peñafiel (Valladolid). Met het «robolof» geautomatiseerde teeltsysteem kan jaarrond verse witlof worden producido. «Al onze producten, van gewoon witlof tot de premium producten (rood, baby en friseline), zijn naturale en gezonde producten van hoge kwaliteit en we zijn bereuchd ze weer op de markt te kunnen brengen», beschluit Salinas.

READ  Solo 50 centavos por un árbol de Navidad en Horner y Kissenburg

Para más información:
Planasa
https://planasa.com

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital