«De vraag naar Conservationsmiddelen in de druivenmarkt blijt hoog»

«De vraag naar Conservationsmiddelen in de druivenmarkt blijt hoog»

Momentoel wordt de druivensector geconfronteerd cumplió los desafíos de vele zoals hoge logistieke kosten, langere transporttijden en een tekort aan arbeidskrachten, maar dit heeft geen influence op de grosbeweg vraag naar druiven op de markt. Het druivenseizoen komt er veel landen snel aan. Hoe de versheid van de druiven na de oogst te garantien en de houdbaarheid van de producten te verlengen zijn kwesites importantes bihman handelaren ahnchtand besten.

SPM Biosciences (Beijing) es una empresa especializada en el almacenamiento de frutas y verduras. Haar paradepaardje, Angel Fresh, es beschikte voor diversity groente- en fruitgewassen. Debby, van het bedrijf, introducteerde de door het bedrijf ontwikkelde conserversmiddelen voor druiven en hun georten.

«El principal ingrediente activo de Angel Fresh es 1-MCP, que tiene una eficacia etílico, die druivenstengels groen houdt, voorkomt dat de druiven loslaten en de houdbaarheid verlengt. Onze Angel Fresh zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende verpakkingen. Het product is zeer handig in gebruik, je kunt de ruiven gewoon in de verpakking doe. Sachets kunnen worden gebruikt in alle schalke van naoogtsplag en tijdens het vervoer van groenten en fruit. Los sobres de 1-MCP se combinaron con las almohadillas de dióxido de zwavel aan voor betere resultenten».

Over de verkoop zei Debby: «In de binnenlandse opalang en het transport van druiven neemt het gebruik van vershoudzakjes elk jaar toe. Aan de exportkant het druivenseizoen in Zuid Amerika, Afrika, Europa and andere regio’s in tweede helft van oktober. De Pandemie is nog niet gegendet vorbijd, en combinación con unstabiele verschepingsschema’s, havencongestie y andere problemen is de marktvraag naar bewaarzakjes nog steeds groot».

READ  30ベスト sanhui doll レビュー

Het bedrijf heeft bijna ten jaar ervaring op de lokale Chinese market, has eigen R&D-, analyse- en serviceteams en heeft verkoopkqualifications oberkenn in Argentinië en Dominica. Het is momenteel op zoek naar verkoopagenten in andere regio’s. «Naast de existe producten hopen we samen te werken met meer groentegroothandelaren, exporteurs, verpakkeren en agenten om het verlise van groenten en fruit en de toeleveringsketen te testenen. SPM Biosciences kan steeren muestras gratis aan klanten om te testen».

Para más información:
Debbie Wang
SPM Biosciences (Pekín) Inc.
+86 13141463919
[email protected]
www.spmbio.com

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital