Denise van Boxtel uit Schelluinen gaat op Spaans adventure

Denise van Boxtel uit Schelluinen gaat op Spaans adventure

13 ago, 09:40

Algemeen
Leer 907 veces

SCHELLUINEN • Op 2 años de edad stond Denise van Boxtel al op het podium. Nu twaalf jaar later, heeft ze de nede singles y beautiful muziekclips achter haar naam staan. En varios conciertos en Nederlandse kroegen en festivals, Denise Treedt en septiembre op voor touriens in het Spaanse Benidorm.

“Dan es mi último sencillo ‘Slapen doen we later’ net verchenen”, heeft de 14-jarige MAVO-scholiere al voorpret. “In het begin van de zomervakantie mocht ik proef zingen aan de Spaanse kust. En la invitación van de Brabantse zanger Denans ging dat schijnbaar heel goed, ik ben bookenden voor een week.

hele bellevenis
Haar aangeschoven moeder Inge geniet niet minder. “We waren samen nog nooit in het buitenland op vakantie geweest en hadden dus ook nog niet in een vliegtuig gezeten. Een hele belevenis, we kijken er weer naar uit”.

De zangcarrière van de jonge Schelluinse zit claramente en een stroomversnelling. “Ooit stond ik op een podium van een playbackshow van de Oranjevereniging. Yo era twee jaar oud en zong spontanet met het liedje mee, in plaats van alleen mijn lippen te bewegen. Met de eerste prijs ging ik naar huis en vanaf die tijd zing ik elke dag. Aanvankelijk conoció a een simpel Karaoke-setje.”

Piet Opa
In het gezellige appartementje is de barag omgebouwd tot studio. Met een grote geluidsbox oefenert Denise haar repertorio. “Mi bisabuelo zong vorkehr en Amsterdam conoció a niemand minder dan Johnny Jordaan. Van opa Willem heb ik deze mooie stem got. Sinds een paar jaar heb ik zangles van Kirsten Michel, bekend van diversity achternoordkoortjes.”

READ  30ベスト ホワイトカレー レビュー

Zangles
“Zij schrijft, in obleger met mij, ook mijn teksten. Elke maandag brengt opa Piet, mijn großste fan, mij naar zangles. Hij es ook onze chofer en diversas actuaciones. Gelukkig houdt hij niet van vakantie en eigleng heeft hij daar ook geen tijd voor. En principe zijn tenemos elk fin de semana wel op pad.

“Op Koningsdag zong ik in Waalwijk voor zo’n 5000 man mijn eerste hitje ‘Als je verliefd op een jongen bent’ en ‘Liefste mamma’. Nee zenuwachtig ben ik niet meer. Ook voor gejänders tijdens braderieën, festivales mismos se reunieron, por ejemplo, John de Bever en andere piratenzangers draai ik mijn hand niet meer om. Sterker nog, ik vind het juist kicken als mijn hoofd op een poster staat.”

Taponadores
Gelukkig loopt de agenda weer aardig vol. “En Corona-tijd fue het alle een stuk minder. Tot overmaat van ramp kreeg ik last van mijn longen y stond het zingen op een laag pitje. Af en toe trad ik op bij mensen thuis en gaf ik een privé-concertje. Eso fue ook leuk om te doen en avorvo kunnen ze mij nog steeds boeken”.

“Het is volle bak en nu maar hopen dat de pluggers mijn neveste single met clipje goed aan de man weten te brengen bij de verschillende radio- en televisionstations.”

Theo Spring

Youtube: denisevanboxtel.nl
Facebook: denisevan boxtel
Insta: denisevanboxtelmusic

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital