Deze serie española op Netflix wil je absolut gehien hebben

Deze serie española op Netflix wil je absolut gehien hebben

Desde La Casa de Papel zijn completamos la serie verkucht aan Spaanse. Het gijzelaarsdrama kent vijf seizionen, met een tweede deel in de maak. Mientras esperamos eso, es hora de ver las series españolas que aún están disponibles en Netflix. We kunnen alvast verklappen: er zitten er genoeg tussen om op je lista de vigilancia te zetten

La Casa de Papel Korea: Esto es todo lo que sabemos de la nueva serie

Mejor serie española en Netflix

Advertentie – Lees hieronder verder

Furgoneta de aficionados Chica chismosa kunnen hun hart ophalen met de Spaanse serie Élite. En het eerste seizon krijgen drie studenten uit het arbeidersmilieu de kans om naar de elitaire school Las Encinas te gaan. Verwacht afleveringen vol drama en intrigas.

Sluit een ingenua mujer joven en una prisión en je weet zeker dat er een hoop drama volgt. Serie De Spaanse Vis a Vis is één van de populairste Netflix-series en zorgt vervar dat je op het puntje van je stoel zit. Nog een voordeel: de serie heeft vijf seizionen, dus voorligt ben je niet uitgekeken.

furgoneta furgoneta fabricante La casa de papel Staat ook de Spaanstalige serie cielo rojo en Netflix. Coral, Wendy y Gina desatan su existencia actual en Las Novias Club en gaan op zoek naar liberheid. Tijdens hun zoektocht worden ze op de hielen gezeten door Moisés en Christian, de handlangers van hun pooier, en clubeigenaar Romeo.

En Monarca keert Ana María na veinte días de juerga en México om de leiding van het tequila-imperium van haar familie over ten nemen. Het vallende imperium, dat onder dreigt te gaan door geheimen en corruptie, moet door haar gered worden. Hoewelg de serie vrij onbekend is, zit je op het puntje van je stoel.

Las Chicas del Cable Draitt om vier telefonisten van een Spaanse telefoonmaatschappij in de jaren ’20. Verwacht een serie vol romances, vriendschap én een opkomende revolutie. De zes seizionen heb je er zo doorheen.

El agente estadounidense de la DEA, Steve Murphy, abre el yate del narcotraficante Pablo Escobar en Bogotá, Colombia. narcos Dice het waargebeurde verhaal over de macht en het geweld van de meest beruchte drugkartels ter wereld.

Na een aantal mysterieuze sterfgevallen op een luxueus schip, dekken twee zussen verontrustende familiegeheimen. alta mar speelt zich af en de jaren ’40 en is van deselfde makers als gran Hotel.

Este contenido lo crea y mantiene un tercero, y se importa a esta página para ayudar a los usuarios a proporcionar sus direcciones de correo electrónico. Es posible que pueda encontrar más información sobre este y contenido similar en piano.io

Advertentie – Lees hieronder verder

READ  España amplía las restricciones a los viajes desde fuera de la UE

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital