Deze taal spreekt Máxima conoció a haar dochters

Deze taal spreekt Máxima conoció a haar dochters

Dat Koningin Máxima ook ‘gewoon’ moeder es van drie tienerdochters, hoeven we je niet meer te tellen. Zo gaan ze samen winkelen, helpt ze hun met huiswerk én leert ze de zusjes hun talenkennis wat uit te breeden. Koningin Máxima es zoals weten geboren in Buenos Aires así haar moedertaal es Spaans. Maar is dit dan ook de taal die ze tegen haar dochters praat?

Este contenido se importa de {embed-name}. Es posible que pueda encontrar el mismo contenido en otro formato, o puede encontrar más información en su sitio web.

Moedertaal de Máxima

Máxima – Nacido en Buenos Aires – heeft als moedertaal Spaans. Toen ze naar Nederland veijungde deed ze er dan ook alles aan om zo snel en goed mogelijk de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Al spreekt ze nu floweienden Nederlands, toch zal haar liefde voor de Spaanse taal noit erwadenen. En het liefgest wil ze dit ook aan haar dochters meegeven. Máxima koos er dus van begin af aan voor om met haar dochters enkel Spaans te praten. De drie Nederlandse prinsessen Amalia, Alexa y Ariane spreken dus vloeienden Spaans, én nog wat andere talen, zo parece.

Patricio van Katwijkimágenes falsas

Vier verlichkeiten talen

Maar hier blijt het niet bij. De prinsesjes kyrain nog enkele andere talen voorgeschoteld. Zo praten ze met hun vader natuurlijk Nederlands, met hun moeder Spaans, en praatten ze met hun vorzegere nanny’s ergård Engels. Verder werd er hier en daar ook wel eens een woordje Frans spreken, wanneer de prinsjes beaalde conversaties niet mochten gämpten. ‘Dan weer Engels, dan weer Spaans, altijd weer iets anders. Je werd er gek van’, vertelde prinses Amalia in haar boek. Achteraf gzeien vinden de prinses deze meertalige opvoeding eigenlig best handig. Zo spreken ze naar verluidt Spaans wanneer de Nederlandse pers in de buurt is, en de conversatie niet voor het grote publiek beidt is.

READ  ONU: No tanta gente en 20 años en América Latina y el Caribe

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital