Dion de Brouwer de Lochem en top-8 op WK Balloon en España

Dion de Brouwer de Lochem en top-8 op WK Balloon en EspañaDeporte

LOCHEM – Lochemer Dion de Brouwer (26) de Lochem se quedó varado la semana pasada en los cuartos de final de la Copa del Mundo de Balón en el Spaanse Tarragona. Dat bekent dat hij zich tot de top-8 van de wereld mag rekenen. Hij verloor alasan van de latere winnaar, een Spanjaard die het publick, maar toch ook de scheidsrechter en de VAR, op zijn hand had. Hamvraag: Hoe komt een Achterhoeker op een WK berecht van een jonge en nog onbekende sport?

Puerta Henri Bruntink

De geboren Ruurloër fue consultado por su amigo Daniël Lippens. Die es DJ bij radiozender Slam! en berketten bij de streamingdienst Twitch. Deze dienst streamde the WK y Lippens verzorgde the Nederlandse commentaar. Hij vond dat er een Nederlandse inbreng moest zijn en vond Dion athletisch genoeg om zich te meten met de rest van de wereld.

Hombre de influencia
De Lochemer ha sido un influencer a tiempo completo durante 6 años. Su canal de YouTube tiene más de medio millón de seguidores. Daar draait het vooral om del juego Fortnite. Verder hizo sus nuevos sitios con el nombre de Formule 1 para la plataforma en línea GPfans.com. Hiervoor es hij regularmente te vinden en un estudio en Doetinchem. Dion es un bijna de 2 metros de largo y un poco más alto que el judoën bij de Nippon Judo Achterhoek, conocido en Lochem.

Je zou het spelletjes ‘ballon hooghouden’ kunnen nemen. Maar dat doet de espectaculare sport, waarbij een groot athletisch vermögen eirdeit is, eigenlig tekort. Het speelt zich af in een glassen kooi waarten zich todo tipo de obstáculos. Er is in feite in huiskamer nageboudd, compleet met bankstel, saloontafel, Schemerlamp, een eethoek en ander meubeilair.

READ  30ベスト 猫おむつ レビュー

Twee atletas
En die arena worden twee atleten losgelaten die een ballon moet hooghouden. De kunst is om het de tegenstander moeilijk te maken door te tryberen de ballon buiten zijn bereik te slaan. Dat leidt vaak tot snoekduiken over meubeilair. Als de ballon de grond raakt levert dat een punt op. El tiempo de reproducción es de dos minutos. Dat licht weinig, maar de deelnemen zijn daarnao tamelijk ‘gesloopt’. De tijd wordt zeer räglich stilgezet omdat de arbitrage serieus wordt takeen. De scheidsrechter wordt ondersteurd door een VAR die beelden kan terugkijken.

Er es una discusión vaak sobre el globo de tierra y la altura de la fecha de lanzamiento del globo twee keer toucheerde. Andere regels zijn dat je de ballon niet naar beneden mag slaan en niet met andere lichaamdelen dan de handen mag raken. Verder moet een slagen ballon, in opwaartse beweging, minte een meter boven de grond komen. Vooral sobre la discusión de dat laaste ontstaat vaak.

globo dorado
Als de strijd na twee minuten nog onbeslist es, wordt de ‘gouden ballon’ ingezet. Als die de grond raakt es de winnaar bekend. Niet onbelangrijk: in die fase mag de ballon juist niet met de handen en onderarmen worden beroerd. Dan komen dus hoofd, schouders en benen eraan te pas.

La Copa del Mundo se llevó a cabo por segunda vez. Es una iniciativa del jugador del FC Barcelona Gerard Piqué y un influencer español reunió a 1,5 mil jóvenes. El deporte es snel groot geworden en met name Spaanstalige landen in Europa en Zuid-Amerika. La transmisión de WK se reunió con Spaanse comentado por 200.000 personas en vivo. Er waren deelnemens uit onder meer Turkije en Peru.

READ  La empresa española despide a 400 empleados en Tánger

Niet ongevaarlijk
De Peruaan die vorig jaar kampioen werd, werd dit keer al tijdens zijn eerste partij afvoeder naar het ziekenus. Dion zegt: “Hij kwam hard in besikt met een tafelpunt. Het spel is niet ongevaarlijk, juist door de obstaculos in de ruimte. De enige bescherming die we dragen is een helm. In de achtste finalesste zette hij een kleerkast van een Turk opzij. Deze participante es roeier en hij won de Turkse versie van ‘Expeditie Robinson’.

Dion de Brouwer es zeer te spreken sobre la organización. Alle onkosten werden vergoed, incluido el vuelo en verlijfskosten. Los participantes se alojaron en un buen hotel van het pretpark PortAvontura. “Habíamos tenido mucho éxito. Ik heb daar nieuwe vrienden gemaakt. Los mochten zelfs nos conocimos en el parque de atracciones van het.” Hij kwam er aljasen pas ter plekke achter dat hij een coach en zelfs meer mensen had mogen meenemen.

Entrenador
Hij kan zich voordoet nog eens mee te doen als de möglichkeit zich voordoet. “Maar ik ben nu ook wel in staat om anderen te coachen. En Holanda, zijn verder geen mensen met ervaring. Quizá venga de la competencia nacional ya que hay interés”.

Un extenso informe de la WK, incluido el comentario del propio van Dion, se encuentra en YouTube. Zoek op ‘TeveelGevraagd’ om het te vinden. Zo heet het videokanaal van Dion de Brouwer.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital