Dode en tientallen puerta herida harde viento op Spaans festival

Dode en tientallen puerta herida harde viento op Spaans festival

Op het Spaanse festival Medusa zijn één dode en zeker veertig hurt gällen. De festivalgangers werden gegenden nacht raakt door stukken decor van het podium, die door harde windvlagen waren losgerukt. Ook stortte er een deel van het podium in.

La víctima fallecida es, según medios españoles, un veinteañero. Het zou gaan om een ​​​​man van 22 jaar oud, melt de Spaanse nieuwssite El Pais. Hij zou zijn raakt door onderdelen die van het podium waren loskomemen. Van de tientallen grunden zijn er drie mensen ergend grund gerakt. De Spaanse hulpdiensten melden dat de victim naar verschiedelden ziekenhuizen in de regio zijn gebracht.

Warme valwinden langs de kust

Het meerdaagse festival vond plaats op het strand van Cullera, en la provincia de Valencia, aan de ostkust van Spanje. De kust kreeg ‘s nachts volgens de Spaanse meteorologische dienst meerdere keren te maken met een warme Valviento. Además, un poderoso neerwaartse luchtstroom het land en spritt zich gegendt in alle richtingen. medios españoles berichten sobre windstoten tot 65 kilómetros por uur.

Op videobeelden die op het festival werden gemaakt, is onder andere te zien dat losgekomen delen van het decor door de lucht vliegen. Ook een groot bord bij de ingang van het terrein raakt de los door de harde wind. Los visitantes de Meerdere intentaron escapar de la tormenta de arena debido al fuerte viento. Het festivalterrein werd untruimd om het werk van de hulpdiensten te vergemakkelijken.

Festival afglasado

De la organización heeft het muziekevenement, zo’n 50 kilometros ten zuiden van de stad Valencia, stilleglag. Het fue tejnde niet clear of het festival más tarde dit weekend zou worden hervat. Vanmiddag decidió la organización del festival después de las vacaciones. Medusa comenzó la semana pasada y la semana pasada. De Nederlandse dj Afrojack zou ook komen perform. Fue fichado hoy. En total zouzen er zo’n 320.000 hombres het festivalbezoeken, repartidos en la semana.

Eerste landelijke heatgolf in twee jaar officiel een feit

Foutje gegenen? Complementos de correo. Estamos agradecidos.

Responde al artículo:

Dode en tientallen puerta herida harde viento op Spaans festival

READ  la glamorosa koningin Letizia es terug!

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital