Doet Brazili ondenkbare en haalt het European bondscoach in huis?

Doet Brazili ondenkbare en haalt het European bondscoach in huis?


23 diciembre 2022 – Brasil jugó een teleurstellend WK en bondscoach Tite werd na de uitschakelijk en el cuarto final de laan uit gesturt. Maar wie moet hem gaan followen? Tal vez sea het tijd om het over een andere boeg te gooien en voor het eerst in de geschiedenis een niet-Braziliaanse bondscoach aan te stellen.Het is bijna ondenkbaar, een niet-Braziliaanse bondscoach op de bank bij de Goddelijke Canaries. Quizás Joachim Löw sea una opción. En 2014 werd hij wereldkampioen nadat hij Brazili met die brutale 1-7 oorwassing in eigen land vernederde, dus of de Brazilianen op Löw zitten te wachten is nog maar de vraag. Uno de los entrenadores die zijn handen vrij heeft es Mauricio Pochettino, maar een Argentijnse bondscoach bij Brazili klindt niet heel aannemelijk.

oponentes europeos
Maar je kan bijna niet meer om een ​​​​andere optie heen. De resultente zijn beroerd, berätt de ermessene selectione die het land er op nahoudt. El último WK’s zijn alle teleurstellend verloopen voor de mannen uit Zuid-Amerika, metals zure kers op een tart die over de datum es de 1-7 nederlaag tegen Duitsland en 2014. Sindsdien zijn de resulten op wereldkampioenschappen er alleen maar slechcher op geworden.

En 2002, la WK la ganó Brasil con una delantera legendaria de Ronaldo, Rivaldo y Ronaldinho, pero los tiempos pasaron. De harde feiten zijn dat de Brazilianen er in vier van de vijf WK-editie’s daarna er niet in zijn gesagål om verder te komen dan de quartfinale, cada vez que se trataba de un país europeo en una eindstation.

READ  Las siguientes son las palabras clave en español


Solicite una apuesta gratuita de 20,00€ o 50,00€ en Jacks.nl

Wat kost gokken jou? Detener op tijd, 18+


Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital