Dolberg gaat na drie seizionen Niza aventura española aan

Dolberg gaat na drie seizionen Niza aventura española aan


1 de septiembre de 2022 – El Sevilla se ha reforzado con Kasper Dolberg. De 24-jarige Deense escupe op huurbasis overgenomen van OGC Nice. In de huurovereenkomst is een optie tot koop omprecht.Dolberg maakte drie jaar geleden voor ruim veinte miljoen euro de overstap van Ajax naar OGC Nice. Zijn eerste seizon in Franse dienst was zijn meest productive. Toen maakte de aarbecher elf doelpunten in de Ligue 1. In de twee nadsene seizionen bleete de teller steken op zes Goals.

Bij Sevilla krigt Dolberg een kans in een andere topcompetitie. Bij de Andalusische club moet de Deense spits de conpetitionstrijd engangen met onder meer Youssef El-Nesyri, Rafa Mir y Munir El Haddadi. Voorin krijgt Dolberg ook gezelschap van Adnan Januzaj, die Wednesday overkwam van Real Sociedad.

Ajax-jaren
Dolberg kende bij Ajax zijn doorbraak in het profvoetbal. El club Namens de Amsterdamse fue hij goed voor 33 doelpunten en 78 Eredivisie-wedstrijden. En la temporada 2016/17 causó la mayor impresión en el Ajax. Een gouden leek voor hem in het verschiet te liggen, maar de hoge verschieten wist hij noit echt waar te maken.


Maak een account bij Jacks.nl y ontwang 5 WK weddenschappen twv gratis 10 €!

Wat kost gokken jou? Detener op tijd, 18+


READ  30ベスト e-maのど飴 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital