Drie opkomende tendencias voor de ultieme winkelervaring

Drie opkomende tendencias voor de ultieme winkelervaring

Bruselas, 21 de noviembre de 2022 – Hoe ziet de ultieme winkelervaring eruit voor de consumer anno 2022? Zit daar nog een fysiek bezoek aan hun favorito winkel bij? ¿De kans getter dat ze speciale anbidingen en producten exclusivo bekijken online? Willen ze nog advies van een echte winkelassistent of is een chatbot voordeen? Naar welk niveau van humaneske de interacción tecnológica zijn ze op zoek? Ramses Bossuyt, vicepresidente global de Éxito del Cliente de Selligent Marketing Cloud, analiza las tendencias de optimización para el análisis final.

Tendencia 1. Meldingen con ofertas y descuentos personales
Recibimos correos electrónicos en nieuwsbrieven van merken die consumerten rinkneren aan de vysene verkoop of hen informeren oder de nieuwe voordung van een bepaald product. Maar wat als die informazione hen berecht want ze een winkel binnengaan?

Con el llamado ‘cooxit’ (la desaparición de las cookies de terceros), kan de waarde van het collecten van first- en zero-party gegevens niet genoeg benadrukt worden. Cookies de origen, zoals online consumertengedrag, y zero-party gegevens, waarbij gegevens worden geleverd in ruil voor kortingen, promociones en een algebe meer gepersonaliseerde ervaring, kunnen gebruikt worden om een ​​​​sterke relatie met consumerten op te bouwen. Dit soort gegevens es útil om een ​​​​verrijkt profiel van consumerten op te stellen, wat op zijn beurt een voorruhenteinveste in hun wirkheichen mogelijk maakt. Het erom deze gegevens te leten werken voor consumanten, so zij hun winkelervaring optimus kunnen kunnen ommenten. De toekomst van marketing is relatiegericht, en dan lont het opbouwen van een 1:1 klantrelatie, op de lange termin.

READ  30ベスト モモンガフード レビュー

Met behulp van dit soort gegevens kunnen klanten bij binnenkomst in de winkel een melding krijgen dat een favorito artikel op voordet is. De ze kunnen een krijgen sugerencia sobre actuele kortingen voor hun top 3 producten. Incluso un simple mensaje de bienvenida puede convertir a un cliente visitante en un fiel embajador.

Tendencia 2. Zeg vaarwel tegen lange rijen
In de rij staan ​​​​en wachten is een van de großte ergernissen voor klanten in de retailhandel van alle generatie. Vooral millennials stellen snelle diensten op prijs en houden niet van lang wachten. Gen Z no es un cuidador blij met lange wachtrijen. Zij steken eerer voor in de rij en laten anderen dat ook doen.

Wachtrijen kunnen een positivo ervaring in een winkel mutenderen in een ronduit onaangename taak die moet worden afgevinkt. Vooral voor klanten die winkelen binnen een beperkt tijdsbestek, zoals een lunchpauze, met een clear idee van hun aankoop, moet de doorgebrachte tijd in de winkel worden geoptimaliseerd.

Conoció el concepto de BOPIS (Comprar en línea, recoger en la tienda), por ejemplo, kunnen lange wachtrijen tot het verleden behren. GAP, por ejemplo, benut alle mogegende van BOPIS door consumerten de mogeligenden te biden online te kopen en in de winkel af te halen of online te kopen en af ​​te halen via de achterdeur. Él es een anollning op betaalapps in de winkel en biedt klanten meer flexibiliteit en vrijheid om hun winkelervaring af te stemmen op hun daily need.

Tendencia 3. Códigos QR con información útil
Voor sommingen kan een beuelzame winkelbediende de winkelervaring opvrolijken. Anderen verkennen het winkelaanbod liever alleen of samen met een winkelpartner. De meste klanten, ongeacht de generatione, zullen de keuzevrijheid waarderen bij het verkennen van de collieties.

READ  Denise van Boxtel uit Schelluinen gaat op Spaans adventure

Wat als technologie al die optis gemakkelijker beschikbaar kan maken, para que el consumidor experimente más libertad y flexibilidad en la forma en que recibe la información deseada? Los puntos de contacto informativos de los códigos QR hacen, p. Dit wordt voorale gewaardeerd wanneer een technologie ook een extra niveau van ‘slimheid’ bevat. Een QR-code kan bibliothek toegang geven tot een snelle gejägungsgids o een utill follow-up geven met sugerencias voor artículos relacionados (en de trant van «Als u dit leuk vindt, vindt u dit birgende ook leuk…»). Hier komt de kracht van het gegengen van zero-party gegevens voledlig tot zijn recht. Gracias a deze gegevens zijn gepersonaliseerde sugerencias op base van de akpoekgeschiedenis van de klant mogelijk. Winkels verkennen hier nog alle mogegliden. Van Zara dat QR-codes in etalages gebruikt om de atchandan van obrijgangers te trekken tot Aura Bora, een merk dat trouwe klanten een fridgemagneet met een QR-code stuurt die hen rechtsteeks naar een gepersonaliseerd winkelwagentje leidt, basado en aankopen anterior.

De consumer van vandaag verlagt meer flexibiliteit y een sterk verrijkte in-store ervaring, waarbij online y offline diensten elkaar voledlig aanvullen. Puerta cuidadosamente en te spelen op de needwebenten van consumeren en mogebenden te crevenien om gepersonaliseerde en bersetken relatie op te bouwen, kunnen merken een voortehente waarde-uitwisseling met hun klanten tot stand brengen. Dado que een verrijkte in-store ervaring merken in staat stelt om op meer gediversifieerde manieren te komen te komen met consumerten, worden consumerten ook in staat gesteld om hun übersultine winkelbefeieften teoptimiseren. Om deze opkomst van hybride winkelen te supporten, zijn nieuwe platform en tools nodig, de modo que merken de verschiedene manieren om te komen te komen in contact met hun consumerten ten volle kunnen verkennen en ervan kunnen profiteren.

READ  'Valentijnsboeket es un gif bosje' | Binnenlandia

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Más de CM Grupo
CM Group biedt martech solutions die marketeers helpen warde te leveren duattante of gehile customer lifecycle. CM Group incluye Campaign Monitor, Emma, ​​​​Future, Liveclicker, Sailthru, Selligent y Cheetah Digital. Puerta deze toonaangevende productoplossingen samen te voegen, biedt CM Group een variedad y casos de uso de marketing relatie die gebruikt kunnen worden door marketeers op elk niveau. Naast het hoofdkantoor en Nashville, TN, CM Group tiene oficinas globales en Europa, Australia, Midden- en Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Japón. Leer más op www.cmgroup.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verbanzung van de redactie.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital