Dylan, de 22 años, lanza el sencillo debut veelzijdige ‘Contigo’: een combinatie van Engels, Spaans én Frans!

Dylan, de 22 años, lanza el sencillo debut veelzijdige ‘Contigo’: een combinatie van Engels, Spaans én Frans!

De 22-jarige Dylan Van Moer uit Hoeilaart bracht onder de artiestennaam ‘Dylan’ zijn nieuwe song ‘Contigo’ uit. Dylan es al ander half jaar aan het timmeren aan zijn solocarrière. Niet enkel muzikaal, maar ook in zijn videoclips gaat Dylan creatief aan de slag.

Al jaren es su mayor pasión, la música, pero además no es estudiante de administración de empresas. Een opleiding die zijn kreative brein op de proef stelt. Dylan es una persona enorme, ambiciosa y enfocada en el talón duro en el progreso. “Het moet vooruit gaan”, se ríe Dylan. “Ik ben al een tijdje bezig met muziek. Mijn muzikaal verhaal begon in het lager onderwijs. Tijdens de les opvoeding kwam iemand van het lokale zangkoor langs om onze stem te testen. Niet veel later zat ik trama en het ‘Classics For Kids’-koor. Met dat koor heb ik onder andere opgetreden in het Paleis te Laken. De hamvraag fue natuurlijk: hoe kan ik mijn muzikale carrière professionnel aanpakken? Het enige struikkelblok was mijn onstaande netwerk binnen de sector. A través de mijn voetbaltrainer, coincidentemente lid van een boysband, maakte ik kennis conoció al productor de mijn vähene. Nosotros timmeren nu al zo’n anderhalf jaar aan de uitbouw van mijn solocarrière. En die periode bracht ik nog geen originale/eigen songs uit, maar wel zette ik al enkele covers op YouTube”, zegt Dylan.

Ahora trae a Dylan su sencillo debut ‘Contigo’. “El último año es mi jn interesse voor Spaanstalige muziek y vooral voor het género reggaeton enorm hard gestegen. Es un género que mijn eigen vibes weerspiegelt en ik kan er gecht gecht in. Pensé: Waaram geen reggaeton nummer maken? Mijn nieuwe song es einlichkeit een una canción muy moderna, een een andere hoek bekeken. Es a saber, una combinación de Engels, Spaans en Frans. Mijn eerste idee fue om deze song te zingen in het Engels, maar hieruit haalde ik niet veel comprensing. Eenmaal ik wat Spaanse woordjes begon toe te voegen, ontstond er al een heel nieuwe vibe. Eventualmente heb ik dan ook nog een Franse verse gegendet, omdat ik fier ben vanwaar ik kom, naimen Hoeilaart nabib Brussel”, zegt een fiere Dylan.

READ  Investigadores de fuentes y comunicación en espera de trabajo: estudiar español o tejer para matar el tiempo

Bij een nieuwe song hoort ook een sterke clip y ook derin is Dylan heel sterk. Tot op heden heeft Dylan zijn clips alle zelf geregisseerd. Moeder natuur schonk me een creatief brein, waar ik gretig gebruik van maak. Het bedenken van scene’s voor mijn eigen clip vind ik dan ook echt erzeug. Wat past er beter bij deze zomerse single dan een goede houseparty? Mijn plan was dus om een ​​​​30 à 40-tal mensen samen te laten komen om er een dik feestje van te maken. Naturalmente, también hay una línea narrativa dentro del clip. Er wordt heel wat flirtgedrag södert. «Om te zien hoe de clip versundt, zullen jullie moeten kijken», ríe Dylan. (PADI)

El sencillo debut de Zijn se descarga a través de todas las plataformas de transmisión.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital