Een placer om naar te kijken: clásico Porsches doorkruisen Zuid-Amerika!

Een placer om naar te kijken: clásico Porsches doorkruisen Zuid-Amerika!

Herinner je je nog de tuner Automoción Kalmar? Het Deense bedrijf prepareert, tuned en befterert alle sporteen Porsche-modellen, de het nu is om mee op asfalt te rijden, de op onverhard. Maar de oprichter, Jan Kalmar, organizat ook echte expeditions aan het stuur van speciala voor dat doel geprepareerde vereiheiten!

11.000 km por Sudamérica

Él es zo dat eind oktober een reeks door Kalmar Automotive geprepareerde Porsche-modellen vertrokken in the Peruviaanse Lima om naar the Argentijnse Ushuaia te rijden. Een tocht van zo’n 11.000 km doorheen Zuid-Amerika. ¡En dat levarde espectacular beelden op!

Todos los posibles modelos de Porsche morir je je maar kan beelden

De Porsche Cayenne y zowat alle generatios van de 911 amuseerden zich in het zand, de modder y op rotsachtige Zuid-Amerikanska wegen. Een spektakel waar conocimos todos los poulet van leten genijen gracias a la publicación de fotos de Kalmar Automotive. Tal vez iets voor tommeine eigenaar van de Porsche 911 Dakar om ideas op te doen voor hun folgende roadtrip?

Siga las últimas autonieuws op de voet?

Vond je dit artikel interessant y wil je het laatste autonieuws meeten in je mailbox obtängen? Escribir – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis en vía e-mail:

Leer más sobre:

Sébastien Vanhouche


Sobre el Autor: Sébastien Vanhouche

Sébastien es altijd al gebeten geweest door de autowereld in de broadste betekkens van het woord. Está realmente interesado en todo, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het veromke voor discreet rijplezier.

READ  30ベスト galaxy gear fit2 pro レビュー

Foto ©: Facebook Kalmar Automotive.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital