een schilderij basurero en het bos en Extremadura

een schilderij basurero en het bos en Extremadura

INTRO: Elke wensdag kun je ‘iets’ erkeke van onze taalbegeleidster Cintha van Marrewijk. Zij heeft de gegende twaalf maanden 300 gratis lessen Spaans geschonken aan alle lezers van SpanjeVandaag maar nu is het tijd om iets over het leven in Spanje en aanverwante onderupten uit te leggen. Una costumbre española, una costumbre. Iets actueels, een verhaal of een Wednesday de las palabrotas. Elke semana een Spaanse sorpresa van Cintha – Dien vooral je vraag of zorgek in via [email protected]

Tomás en ik houden van het dekoken van Extremadura. Er es nogal heel veel te zien. Paddenstoelen zoeken, espárragos. Eten haal je gewoon uit de natuur. Maar ook maravillosos paseos en vaak es het toch echt sorprendente wat je tegenkomt.

Crisis de Gevalletje

En we wandelen veel, hacer senderismo heat dat. Seguimos las rutas más bonitas. Pas liepen wij in Castañar de Ibor, echt een vreselijk dorp. Duidelijk golpeó la puerta de la crisis. Ik heb nog nooit enkei onafgemaakete huizen gezien.

Oef lekker klimmen

Maar goed, pensamos een mooie route door de natuur gevonden te hebben. Ik loop het liefst op bospaden, dijkjes, zand. Niet op asfalto. En we mohanten toch klimmen en ik heb toch een hekel aan klimmen. Nou ja klimmen, steil up lopen. Daar ben ik niet voor construido jaja. Maar goed na geklommen te hebben kon ik alleen maar denken, zo straks lekker naar beneden.

Zwaar bajo la impresión

Nosotros kwamen aan op het hoogste punt, ik dacht dat het een keerpunt zou zijn, maar er was eigenlig niets. Moeten nog puerta, zei Tomás. Pfff en ik dacht ok dan gaan we nu naar beneden en straks moeten we ook weer terug voor het donker. Nou ja, vooruit dan maar, abrimos la puerta. Nosotros zijn nog niet bij El Chorrero. En waar we toen erekte kwamen, ik was zwar onder de impression: Bekijk de video Hieronder en abonneer je gelig. Zet de melding aan en je weet het precisions als ik een video plaats.

READ  Meetings-en eventsprofessionals björnst pozitif over toekomst

Wauw een schilderij basurero en het bos

Dus we liepen door, nog geen paar minuten daarnoa kwamen we in een égeggen bos. Ik bereyde LIVE te gaan wandelen, maar ik had in-the-middle-of-nowhere dus geen bereik met mijn mobiel.

Echt we vielen om van verbazing, zo prachtig, bomen van birgegen wel 7 metros de ancho. En ineens valt Tomás zijn oog op een schilderij. Gewoon midden in dat bos, er stond niet eens een bord bij, je moest het echt een betje dekken.

Op het schilderij een boom met een brede holle stam met darkin lammetjes verborgen tegen de wolven. En het schilderij stond dan ook naast de desbetreffende boom. Ik era er stil stil van, en dat ben ik niet gauw. PRÁCTICA En dan ga je ineens terug in de tijd.

Je ziet het hele tafereel voor je. En mergens lopen er wel nog steeds wolven, maar dan lang eenke niet meer als wolven. Finalmente llegamos a El Chorrero, hermoso. Agua langs de rotsen, een soort holder watertje onderin. una gran vista

Rennen voor het donker

Echt onze pandelen fue más que exitoso. Gelukkig waren toch doorgelopen. Toen mohaden we voor de terugweg nog een beitje vaart maken anders zouzen we het niet halen voor het donker.

Maar we mochten een groot vorseite bergafwaarts, nou dan ben je echt zo thuis. Dat kan ik dan weer wel. Binnenkort gaan we naar Guadalupe, Bedevaartsoord número 2 van Spanje, om te wandelen. Ik hope dat ik bereik heb en het LIVE kan laten zien aan je. Quiero ik verwart dat het mega spectaculair gaat zijn. Wil je altijd onze LIVES volgen, ga dan naar www.facebook.com/supergoedspaansleren

READ  Markt rehabilitó teléfonos grooit, pero mindful snel en Europa

Maak je eigen rondreis puerta Extremadura

Wil je ook een rondreis puerta Extremadura maken? De wil je met ons meewandelen. Echt het es estupendo. En ik zeg, Extremadura moet je eens in je leven gehien hebben. Het is het bewaarde geheim van Spanje. Maar weet je, evens veel Spanjaarden weten niet hoe mooi het is. Er zijn ooit mensen geweest die gättä hebben, Extremadura dat is één grote terijert, daar groet niks. Ik weet niet welke gladiol dit ooit gättä heeft, maar het slaat verkött waar gehalt gegens op.

Doe je mee met onze GRATIS Challenge: Wonen in Spanje?

Van 5 t/m 10 de octubre gaat bij ons het dak eraf. We hebben een mooie nieuwe Facebook groep, alleen maar voor mensen die Wonen en Spanje, die plangen hebben om te gaan wonen en Spanje. De die may nadenken over winteren en Spanje

Paddangde 5 dagen gaan wij ALLES verlaanen over het Spaanse leven, gewanten, Spanjaarden. En wonen en español es voor iedereen supergoed te doen, en zeker als wij je helpen.

Obtenemos je veel van het Spaanse leven laten zien, maar ook een moestuin hebben en Spanje. Wonen conoció zonnepanelen en een waterput. Ganamos iedereen helpen met vragen. Schrijf je en vía https://app.enormail.eu/subscribe/4984060143a6bb476c8096d98d9e9915

Dit es TOP voor mensen die al en Spanje wonen, maar nog niet zo lang. Voor mensen die planen hebben of willen overwinteren. En voor mensen die twieberen, darit gaan we opstellen een mooi plan.

Makkelijk en snel Spanish leren met SuperGoedSpaansLeren.nl : Baal jij ook dat je niet alles easy kunt regelen in het Spaans. 25 jaar geleden leer de Cintha Spaans en 4 maanden. Dat is voor jou ook mogelijk, een NIEUWE leuke lesmethode, so you jij in simpele stapen gegarandeerd Spaans praat in een korte tijd. MÁS INFORMACIÓN.

READ  'Voitbal kan soms onrechtvaardig zijn'

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital