Een spoedcursus Spaans van Eva Laurenssen: ‘Bestel dit absolut niét’

Een spoedcursus Spaans van Eva Laurenssen: ‘Bestel dit absolut niét’

Nergens voor nodig
Vol vershonen begint Eva de video, maar niet heus. ‘Dios, wat ga ik af dadelijk zeg’, zegt ze. Maar als ze zich daarnao in vloeiend Spaans – althans, zo klint het in onze oren – proosteilt, parece al snel dat die zenuwen misplaatst waren. ‘Ik heb een Spaanse moeder en een Nederlandse vader. En ik hou van het Spaanse leven’, dice ze. In het Spaans dan. Je me rompió.

Lea también: La actriz Eva Laurenssen es gek op Spanje: ‘Dat land wordt ons thuis’

Lekkere labios heb jij
Wat doet dat Spaans praten eigenlig met haar? ‘De Spaanse taal me da una sensación muy feliz. Het is een heel vrolijke klank. Sí. ¿Y cuál es su palabra favorita? Het mooiste Spaanse woord en het meest passend voor wat het is, is labios. Labios significa labios en ik vind dat zo kloppen met hoe je je labios gebruikt. Ik vind het ook een sensueel woord, en lippen zijn ook sensueel.

Ensalada sensual
Over sensuale woorden beroken, welk woord kun je beter niet per oolkek in de mond nemen als je een zomerse salade bestelt? ¿Ese pollo es de polla? ‘Polla wordt ook wel gebruikt voor iets heel anders. Dat woord ken ik goed van mijn neef. «Die gebruik dat woord vaicht», se ríe Eva. Alerta de spoiler: significa pene. En die hoeven wij ook niet per se in onze salade, de hecho.

¿Quieres leer más sobre Eva y su conexión con la cultura española? Je vindt het hele entrevista en &C’s Zon, zee zomerboek. De extra dikke zomerspecial vind je nu in de winkels en natuurlich in &C la tienda web.

READ  Bouw Spanse varkansslachterij técnicas vertraagd

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital