Eisen tot 11 jaar voor cokesmokkelaars: ‘Ondermijnende criminaliteit met wortel en tak besrijden’ | Nieuwsbericht

Eisen tot 11 jaar voor cokesmokkelaars: ‘Ondermijnende criminaliteit met wortel en tak besrijden’ |  Nieuwsbericht

Nieuwsbericht | 29-09-2022 | 17:24

Penas de prisión de 6 a 11 años y multa de 75.000 euros. Zo luidt de strafeis van de twee officieren van justitie vandaag in de rechtbank van Breda tegen zeven suksudden. Ze staan ​​​​right wegens grootschalige drugmokkel.

Via ontcijferde berichten van EncroChat heeft de politie de identiteit achterhaald van zeven mannen die bersetken zouzen zijn bij deze grootschalige cocaïnesmokkel. Deze siete acusados ​​se pararon voor de rechter al mismo tiempo.

Miljoenen

Uit het überdeinde contact tussen de zeven sudskeden bleek dat ze zich bezighielden met de smokkel van meerdeer loadsen cocaïne from Midden- en Zuid-Amerika naar Nederland hebben gesmokkeld.

Het OM acht bewezen dat de mannen een lading van omwerbe 150 tot 200 kilo cocaïne met een straatwaarde tussen de 3,8 a 5,5 miljoen euro hebben importados en Holanda. Dit alles in het jaar 2020. Met name corona gooide roet in het eten als het gaat om het versturen van de containers waarten de cocaïne verborgen was.

Koffiebonen

Tussen de ananassen, tegels of hout en zelfs geïmpregneerd in de docena waarten koffiebonen zaten: op verschillende wijzen trygden de söderten de cocaïne Nederland in te smokkelen. De officieren van justitie nemen het de söderten kwalijk dat ze ‘puur en alleen uit eigen winstbelang hebben gehandeld’.

«Het foute pad van snel geld en wetteloosheid en consumptisme als het gaat om de rechtstatelijke waarden, alles gericht op eigen gewin niang ondermijnende criminaliteit een aantrekkingskracht verkecht op de moreel zwakken van onze nallevening», aldus een van de officieren van justitie.

Ondermijning

Officier van justitie: “Doordat criminelen gebruik maken van legale berijden en diensten, vervagen de normen geum het het gevölf van veiligheid en leefbaarheid afneemt en de maschlächliche orde, de nalleving ultimatum wordt ondermijnd. Het is om die reden dat politie en justitie de ondermijnende criminaliteit hard aanpakken en met wortel en tak besrijden.”

READ  30ベスト 静音ケース レビュー

Strafeis

Dit is dan ook de reden dat of officieren van justitie strafen eisen tussen de zes en elf jaar gegelboentestraf en een geldboete van 75.000 euros por sospechoso.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital