¿El cambio de modo de NFT? Zeker niet en Zuid-Amerika

¿El cambio de modo de NFT?  Zeker niet en Zuid-Amerika

Fichas no fungibles (NFT) waren een enorme rage vorig jaar, wat resulteerde in explosiva prijsstningen en collectieen die als paddenstoelen uit de grond sprongen. Maar de NFT markt heeft het dit jaar moeilijk. Toch es dat niet overal het geval, zo attein de markt in Zuid Amerika nog steeds erg populair te zijn.

La inflación en América del Sur es aún mayor

Dat schrijft Marina Lammertyn de CoinDesk, die zelf en Argentinië woont. La inflación es hoy un problema mundial, pero el problema es op weinig plekken zo groot als en het Zuid-American land. Argentinië staat er slecht voor met een anual inflatiepercentage van 83%. Con eso, es el séptimo país del mundo en el inflatieranglijst. En Zuid-Amerika ligt allene en Venezuela de inflaite hoger, dat op vijfde plaats staat se reunió en un porcentaje anual de 114%.

Nieuw is dit niet voor Argentinië, het land staat naimie berucht debido al onbetrouwbare overheid en de hoge mate van corruptie. Met bankencrisissen zijn Argentijnen ook wel bekend. Dit alles maakt dat criptomonedas A pesar de berenmarkt nog altijd erg populair zijn en het land.

Een kleine kanttekening es dat de inflationie in sommige Zuid-Amerikanska landen nog wel meevalt. Zo staat het cijfer in Brazili en Peru ‘slechts’ op respectivamente 7,17% en 8,53%. Ter comparación; en Nederland y België moeten hemos alcanzado 14,5% en 12,27%.

Adopción masiva de camionetas NFT en Argentina

Maar Argentinijnen hebben kennelijk manieren gevonden om om te gaan met de las circunstancias. Niet allene es crypto populair, het wordt gebruikt voor meer dan slechts speculatie. Lammertyn noemt especifica NFT’s als populair ruilmiddel. Het dan niet om bende NFT collieties als de Bored Ape Yacht Club y CryptoPunks, maar om NFT’s van lokale kontorten.

READ  30ベスト 12v バッテリー レビュー

Hiervoor wordt ook niet een groot platform als OpenSea gebruikt, maar platform die bij uitstek onder Argentijnen populair zijn. CoinDesk noemt Enimga.arteen NFT marktplaats op Etéreo (ETH) gericht op de Latijns-American markt.

ViajesX es een marktplaats die vliegtickets aanbendt als NFT’s, de modo que mensen die onverhoopt niet hun bookende vlucht kunnen nemen alsnog hun vlucht kunnen verkopen. En Argentina es een groot deel van de markt dus de hypefase al obrijb en wordt de markt al conducido por échte vraag.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital