El mooiste cruisevakanties (van onze lezers) | reizen

El mooiste cruisevakanties (van onze lezers) |  reizen

rueda ocio zijn geek op crucero! Einmaal zo’n vacantie gemaakt, willen velen niet anders meer.

Gerrit Wolke escribió que conoció a zijn vrow en 1989 en un crucero húmedo en Joegoslavië, Griekenland, Rusland, Bulgarije, Turkije e Itali. Onvergetelijk. Ya no somos corceles encima.”

Ria Schneider schrijft dat ze dankbaar voor de moi herinneringen is. Zij makte conoció a haar man oner meer cruise naar de Caraben, él Middellandse-Zeegebied en naar Mexico en Hawaï.

Geweldig! Wat een moi manier van reizen. Estoy al servicio de Zovel Mensen al servicio de Scheppen es Geweldig”.

Es el autor de Wartocht puerta Zuid-America de Willem Jan van Driesten. Prachtige natuur en dieren.

Bert Elberse se reunirá en la puerta del crucero de Florida en el Caribe. Ak Vakantie vieren op de meest luxe manier, queremos vliegen ook businessclass”.

Toch es un fan de antal leasers. Zo schrijft Aad Bouwmeester: u Duizenden mensen zo’n schip: overal druk en ‘ochtends in rij voor excursies. Vigilar el estrés.”

Droomvakantie

Toen ik 18 was (inmiddels 73), makte ik een droomcruise van Palma (Mallorca) naar Casablanca, Tanger, Gibraltar en Alicante. Ik heb aan bord gezellig gehad se reunió con un guitarrista griego. Dat hort erbij als je jong bent.

mariana smith

hoofdletters

Op ons wensenlijstje lugar un crucero naar de Nororse fjorden. Van versilen mensen hoarden wij dat dit een aanroder. Este es uno de los lugares más buscados en el mundo de la planificación homeopática.

hans roosendaal

Azië en Alaska

Ik heb al vele cruises gemaakt en eigenlijk vond ik alleal interasant. Lo siguiente que sabes es la puerta de crucero Azië, op num number twee Alaska. Abra mi lista de deseos en la parte superior de la lista de Santiago en Chili Naar Buenos Aires en Argentina.

READ  Atentamente, Africa insinúa el tema de onbegrepen beschaving

Hans Lodder

Wereldreis

En este crucero por el callejón naar het Carabisch gebied bevel heel goed. Als we oud zijn, willen we nog eens met de kinderren een wereldcruise maken, want that is veel lekar and achter of geraniums zitten.

Alizé Ramsbrock-Amptmeijer

Ontdekken

Dit jaar word ik veertig en het lijkt me fantastic om een ​​​​cruise naar de caraben te maken. Het leafst met veel zedagen omdat ik schip van boven tot oner wil ontdekken. Er zoveel te doan dat ik niet een elk dag op een ore plek hoef te zijn. Oit makte ik e minicruise naar Newcastle, maar dat lijkt me nietz helfelde.

Melanie Senden-Offermans

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital