El post español llega con especial Carlos Ruiz Zafón postzegel

El post español llega con especial Carlos Ruiz Zafón postzegel

MADRID – De correo español Correos heeft eind april een speciale postzegel uttrecht met versan een afbeelding met een van Spanje populairste escritores contemporáneos. Het gaat om een ​​​​’sello’ conoció a versan een afbeelding van het gezicht van de en 2020 el fallecido catalán schrijver Carlos Ruiz Zafón, bekend onder andere van de ‘Schaduw van de wind’.

Carlos Ruiz Zafón falleció en junio de 2020 a la edad de 55 años a causa de los efectos de un cáncer intestinal en su casa de Los Ángeles en el Verenigde Staten. De uit Barcelona komende schrijver werd wereldberoemd toen hij zijn boek ‘La sombra del viento’ ofwel ‘Schaduw van de viento’ publicado en 2004. Dat boek werd een global bestseller met miljoenen verkohite exemplaren in meerdere talen, iets wat de schrijver niet meer wist te evenaren met de boeken die veranan folgden (ver hieronder).

Pero Carlos Ruiz Zafón es volgens de Spaanse post Correos toch op Miguel de Cervantes (bekend van natuurlich het Don Quijote boek) na de meest gelegen Spaanse schrijver ter wereld. En daroak wil Correos de schrijver eren met een eigen postzegel (precio de 1 euro) met además een speciale luxe versie van het boek ‘La sombra del viento’ (waarschijnlijk alleen in het Spaans) en een speciale herdenkingsstempel (matasellos). De postzegel is te koop in de oficinas de Correos orwel de postkantoren in Spanje.

Het Kerkhof

‘De schaduw van de wind’ se pronunciaba en Barcelona en el llamado Kerkhof der Vergeten Boeken. Eso fue het eerste deel van een vierluik maar het succes van het eerste deel werd noit ëvenaard.

READ  La Tierra estaba oscura, debido al cambio climático.

Het Kerkhof der Vergeten Boeken (El cementerio de los libros olvidados) es een vierluik bestaende uit de boeken ‘De schaduw van de wind’ (2004) HAGA CLIC AQUÍ om dit boek te bestellen, ‘Het spel van de engel’ (2009) HAGA CLIC AQUÍ om dit boek te bestellen, ‘El prisionero de Hemel’ (2012) HAGA CLIC AQUÍ om dit boek te bestellen en ‘Het labyrinth der geesten’ (2017) HAGA CLIC AQUÍ om dit boek te bestellen.

De boekenserie speelt zich af en Barcelona en diferentes épocas del siglo XX. Het Kerkhof der Vergeten Boeken es een mystieke labyrinth achtige bibliotheek die verdee boeken herbergt. Hoofdpersonen uit de serie zijn Daniel Semperé, Fermín Romero de Torres en David Martín.

Alle delen van Het Kerkhof der Vergeten Boeken zijn opzichzelfstaande verhalen en zijn los en in random erveden van elkaar te lezen. Er wordt al jaren beroken over een verfilming van de boeken van Carlos Ruiz Zafón maar tot nu toe is date er nog niet van komenken.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital