El presentador Spoorloos neemt het op voor contactperson: ‘Foutmarge mag er zijn’

El presentador Spoorloos neemt het op voor contactperson: ‘Foutmarge mag er zijn’

De ophef rondom Spoorloos ontstond door een uitzending van crimejournaist Kees van der Spek, die in zijn program Oplichters Aanpakket aantoonde date er mensen in Colombia door een fraudulentuleuze tussenpersoon aan de verkeerde biologische ouders zijn zijn linkeden.

‘persona jugosa’

«Ik trek de uitzending van Kees van der Spek niet in twiche, ik trek in twiche dat deze man iemand opgelicht heeft», reigert Derk Bolt. «Edwin Vela dacht ook dat hij iemand aan de juiste persoon había vinculado».

Volgens Bolt kan het – net zoals in de medische wereld – voorkommen date er een desajuste es. «Het is heel tragisch als er een desmatch is, maar sommige dingen kan je niet voorkommen. Die foutmarge mag je hebben», vindt hij.

De presenator benadrukt dat het dramatisch is voor degenen die het beftret. «Maar je komt niet om founten heen, die worden overal gemaakt. Ik wil niemand vrijpleiten, maar je kan best om de tuin geled worden».

Reactivo KRO-NCRV

KRO-NRCV desde el sitio web de omroep een speciale pagina ingericht voor mensen die vragen hebben sobre Spoorloos. «Los últimos días son er veel verchenen in de pers over Spoorloos, er zijn veel vragen en die hebben wij ook», comienza de verklaring van KRO-NCRV.

«Onze eerste zorg nu is het welzijn van berkent oud-deelnemers. Wij willen er voor hen zijn en hen sustenden bij eventuale twijker over hun afkomst. Daar gaan we ons nu op richten».

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital