Elektrische Moke op weg om wereld te veroveren

Elektrische Moke op weg om wereld te veroveren

Nu de marktintroductie van de elektrische Moke onder supervision van Moke International aanstaande is, verkoopt het bedrijf een deel van zijn aandelenportefeuille aan EV Technology Group (EVTG). Volgens de being eigenaar moet die stap de ondernemeng helpen om de elektrische Moke worldwide op de markt te bringen.

Según Moke International, EVTG se especializa en la electrificación de marcas de automóviles icónicas. El propietario actual ve esto como una buena razón para establecer el paso estratégico donde Moke International van de hand doet. De ondernemend richt zich nu op Groot-Brittannië maar EVTG ziet verkooppotentieel voor het open model worldwide. De auto’s worden nu in Groot-Brittannië en Frankrijk verkucht.

Burro

Isobel Dando, CEO van Moke International, geift in een persbericht aan: “Ik ben trots en veerwinn dat nosotros deel gaat uitmaken van de EV Technology Group. Het het perfecte bedrijf om ons snelgroeinde bedrijf naar een hoger niveau te tillen met de juiste balance tussen expertise, Investmenten en ambitie. La experiencia interna de EV Technology Group y klantgerichte technologieën zullen ook van onschatbare waarde voor ons zijn terwijl we de Electric Moke en meer baanbrekende producten blijen devdelgen. Espero trabajar en estrecha colaboración con Wouter y todo el equipo de liderazgo de EV Technology Group para desarrollar Moke International y otras marcas interesantes”. humo eléctrico humo ev

Wouter Witvoet, CEO de EV Technology Group “Esta emocionante inversión ligt mij zeer na aan het hart. yo estaba primero interesado Burro Toen internacional ik trygde een Burro te huren en Zuid-Frankrijk: rápidamente descubrí el placer de conducir este vehículo en lugares hermosos, pero también la oportunidad comercial de Burro ut te vinden als een globalmark”. Witvloet geift aan dat de mission van EV Technology Group is om iconische merken nieuw leven in te blazen en het enjoy van autorijden in een elektrische tijdperk te herontdekken. De Moke conoce una rica historia en Europa y Australia. Witvloet wil de auto ook en Amerika op de markt brengen.

Het Bedrijf komt en eerste instante voor 65% en handen van EVTG. De ondernemming heeft een optie om de aandelen ook restante te ververven. Voor het eerste portie aandelen betaalde het bedrijf 55,1 miljoen dollar.

READ  Lionbridge integra el enlace troncal SIP de GTT con el enrutamiento directo de Microsoft Teams

Desde 1964

De nieuwe elektrische Moke is een borduursel op de Mini Moke, die in 1964 het levenslicht zag en 1993 verdween. De auto met een canvas dak en deuren kent deselfde vader als del famoso Austin Mini, te weten Sir Alec Issigonis. El vehículo también se vendió en los Países Bajos. En eerste instante puerta de importvestiging van de fabrikant, más tarde puerta een distribuidor. Anders dan de nieuwe Moke werd dat classic model aangereven door een benzinemotor. De eerste exemplaren vino de Inglaterra. Más tarde se inició la producción en Australia, aanana de bouw van het model en Portugal werd voortgezet. En 1990, Austin Rover vendió los derechos de producción a una empresa italiana que comenzó a fabricar el automóvil en 1993.

Foutje gegenen? Complementos de correo. Estamos agradecidos.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital