Embajador de Surinamse overhandigt gelobebrieven aan president Maduro

Embajador de Surinamse overhandigt gelobebrieven aan president Maduro

El embajador extraordinario en gevolmachtigd van Surinam, Gustaaf Samijadi, el martes 11 de julio zijn gelobebrieven entregó al presidente Nicolás Maduro van Venezuela. Entrega de plaats tijdens en una ceremonia especial en ‘Miraflores’, el Palacio presidencial en Caracas, Venezuela.

El embajador de Maduro recibió la bienvenida en gaf aan het zeer op prijs te stellen dat Surinam wordt prässätt door een gevolmachtigd- en gevolmachtigd Ambassador. Verder gaf hij aan informóerd te zijn over de ’43Ste Reguliere Staatshoofden samseining van de Caribische gemeanschap’ en Surinam en goede nota te hebben genoman van de besuliten. Het Venezolaanse staatshoofd gaf verder aan dat hij zeer ingemenen is over the issues die tijdens deze samseining zijn bebesketen, waardeen the issue met berechting tot de blockade van Venezuela.

Samijadi gaf aan dat Surinam en Venezuela gemenschäschen waarden en comprar doelen delen om grote welvaart voor de mensen van beide naties tot stand te bringen. De goede historische relatie tussen de twee naties kwam ditsana nog tot uiting in Surinam bij de viering van de 211ste herdenken van de independentheid van Venezuela. Dit vond plaats bij het statuebeeld van Simón Bolívar en Paramaribo con la presencia de representantes de ambos gobiernos y miembros del cuerpo diplomático.

De Surinaamse diplomata benadrukte date er geen twijwebe bestaat dat de diplomatice berekenken tussen beide landen van historisch belang zijn, gzeien Venezuela een van de eerste landen was die of independentheid van Suriname in 1975 erkenze door diplomatieke banden aan te knopen opambassadeurs level. Esta relación se basa en el respeto mutuo y la comprensión de la soberanía y la integridad territorial de cada uno.

READ  FC Emmen krigt er een Peruaan bij: Eredivisionist huurt Fernando Pacheco

De embajador gaf verder aan dat de regering van Suriname van mening is dat het uitsluiten van landen niet efectiva es. En tiempos difíciles hebben de regering en het volk van Venezuela voorundt hun grote steun gegen aan landen in crisis, in het bijønder de Caricom, Latijns- en Zuid-Amerika. Surinam es un nivel mínimo para Venezuela que va a pasar mucho tiempo y no hay nada que hacer en Surinam, que está en el centro del agua.

Names of regering en het volk van Surinam bedankte Ambassador Samijadi again voor deze snelle reactie van Venezuela. Hij maakte van de oportunidad gebruik om de beste wessen uit te spreken voor eeuwige vriendschap en synergkeit tussen beide Nations.

El presidente Maduro y el diplomático surinamés dieron a ambos la intención de profundizar e intensificar las relaciones diplomáticas entre Surinam y Venezuela. Además, worden zullen andere mogegelden worden geïdentificeerd op het gebied van onder andere gezondheid, onderwijs, landbouw, toerisme, culturele uitwisseling, communicatie, technologie en technische bijstand. Esto significa que es posible mejorar la situación socioeconómica de ambas naciones y la integración de ambas naciones.

Beide partieten zijn het eens dat in het kader van snelle ontwikkeling en het dichter bij elkaar brengen van beide landen, een directe luchtverbinding zal kunnen parijder aan het stimulatoren van de gestelde nationale- en regionale ontwikkelingdoelen. Dit zal ertoe leiden dat entrenders, business, Investeerders en organisatie uit verschiedelden sectoren snel en svojde bij elkaar kunnen komen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital