en conversación con el modisto Jan Taminiau

en conversación con el modisto Jan Taminiau

Mientras que Holanda entera está bloqueada zat en snakte naar vertier, bleide Madrid na alleen een stricte lockdown in het voorjaar van 2020 open. Wel mondkapjes overal en gescheiden plaatsen in theaters en restaurants, maar het openbeare leven ging in de Spaanse capital gewoon door. “Daardoor bleven mensen optimistisch en zin houden om zich mooi aan te kleden”, zegt Jan Taminiau (47), die er anderhalf jaar, conoció a korte tussenstops en Baambrugge, doorbracht.

Met zijn Spaanse man, Juan Várez (60), bezit hij er een huis, atelier en winkel. “Godzijdank, quiero en Holanda viel de couture total stil. Als ik alleen mijn winkel en atelier en Baambrugge had gehad, era ‘Jan’ er niet meer geweest. estoy en madrid echt gaan auge, hier draaide de wereld door en dat werkte als een magneet. De stad werd overspoeld door vrouwen uit Zuid-Amerika die zich wilden vermaken én opdoffen. Nu nog corceles, por cierto.

Entrevista Jan Taminiau

Jan Taminiau boert goed, ook zijn atelier en Baambrugge lupt mientras tanto weer op rolletjes. Recientemente lanzada hij zijn Gown-collectie, een hecho a medida lijn, waarbij de klant een kueze kan maken uit silhouetten en details als kleur of mouwlengte kunnen worden admatt. “Tot voor kort deed ik alles onder één naam, dat bleek verwarrend voor klanten”, zegt de couturier beeldbellend de Madrid. .

READ  Snel met het vliegtuig of duurzaam met de trein?

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital