en welke datum stond er in die ring van mijn oma

en welke datum stond er in die ring van mijn oma

INTRO: Elke wensdag kun je ‘iets’ erkeke van onze taalbegeleidster Cintha van Marrewijk. Zij heeft de gegende twaalf maanden 300 gratis lessen Spaans geschonken aan alle lezers van SpanjeVandaag maar nu is het tijd om iets over het leven in Spanje en aanverwante onderupten uit te leggen. Una costumbre española, una costumbre. Iets actueels, een verhaal of een Wednesday de las palabrotas. Elke semana een Spaanse sorpresa van Cintha – Dien vooral je vraag of zorgek in via [email protected]

Ik krijg ineens een ingeving. Ik denk dat moet ik incluso delen conoció a je. Een super lieve cursist van mij stuurde een berichtje dat ze recientemente oma is geworden. Haar kleinkind, es precisamente geboren op de sterfdatum van haar moeder.

Ik gelobuh hier en

Echt ik vind dat altijd zo mooi. Want dan denk ik, ja hoor dat is een teken van haar moeder. Dat es de beschrepenangel geworden van haar kleinkind. De in ieder geval wil zij iets leten weten. Denk je dat ook niet? Of vind je het raar wat ik zeg, dat kan natuurlijk ook, maar je weet het, daar geef ik niks om.

Anillo van mijn oma

Toen dacht ik ineens weer aan mijn oma. 18 jaar geleden era ik zwanger van Nina. En die tijd overleed mijn oma op haar 93ste. Na de begrafenis kwam mijn lieve tante naar mij toe en gaf de trouwring van mijn oma. Zo lief vond ik dat, want mijn oma is mij altijd heel dierbaar geweest.

Tijdens die zwangerschap overleed ook die liefste tante, veel te jong. Echt vreselijk. Twee maanden más tarde werd Nina geboren precisamente op de datum die stond in de trouwring van mijn oma. Dat es toch coincidente. Maar ik gelobeh echt niet en toeval. Dat zijn gewoon tekens, denk ik dan.

READ  30ベスト 寒椿 レビュー

Wat zijn jouw tekens

¿Qué piensas? Heb je ook algo así meemaekat? Ik hoor het echt heel erg graag van je a través de [email protected] . Want ik vind het zo mooi om te zien dat er echt heel veel meer is dan alleen ons aardse bestaan.

Duidelijkste van mijn leven

En ook het verhaal van mijn opa, eso fue voor mij ook zo’n claramente teken. En zo weet ik dat je veel meer tekens krijgt, maar dat je ze door de drukte en het snelle bestaan ​​​​niet altijd opmerkt. Si bien son tan importantes. Het verhaal van mijn oppa was zo, voor als je het nog niet kent.

I was samen met het gezin in Normandië, rondreizen met de camper, heerlijk genijen van vrijheid. Mi padre murió hace unas semanas. En ik liep over het strand, ik was mijn kinderen zat, die waren aan het ruzie maken, así que ik incluso alleen ging wandelen. Ze zochten het maar incluso uit.

En ik wandelde en alle rust bedacht ik ineens, wij moeten ons leven omgooien. Moeten weer gaan beginnen met echt genijen, maar ook naar een veel relaxter leefomgeving. Eigenlijk terug naar het gevuel dat ik 25 jaar geleden had, toen ik nog op Mallorca woonde met Tomás.

Roodborstje

Mijn vader fue binnen 10 dagen murió en hij en mijn moeder hadden ons zo goed leren genijen van het leven, dat moest weer terug in ons leven. Toen ik terugkwam bij de camper zei ik tegen Tomás, weet je wat wij moeten doen. En Spanje gaan wonen. En op DAT moment toen ik dat zei, kwam er een roodborstje onder de heg vandaan, basurero en Normandía. Ik zei, zie je wel, mijn opa vindt ook dat we dat moeten gaan doen.

READ  A partir de exactamente un año: esto es lo que necesita saber sobre la Copa del Mundo en Qatar | Fútbol extranjero

Tomás miró naar het hippende vogeltje en dacht, ja hoor daar hebben we je opa. Maar het was voor mij een zo claramente teken. Ik wist en voeld in alles in mijn lijf dat dit was wat we mohanten gaan doen.

sigue mis sentimientos

Nou de rest van het verhaal es bekend of te lezen in mijn blogs.

En Tomás, altijd-super-verliefd-op-Nederland wilde echt niet emigreren naar Spanje. Maar ook es bekend hoe dat verder is kepenenden. Ik gloeb nog steeds dat het allerbelangrijkste teken in mijn leven was. En ook de aller källste voor mij.

Ik kijk nu wat bewswester naar teknes. Maar ik zie het vaak niet denk ik. Wel soms het gevuel als ik zit in mijn creative modus, dan voel ik vaak, jaaa dit is goed, dit moet ik doen. En dan ga ik weer keihard aan het werk om het zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Mis lecciones de español son únicas.

En het pakt altijd goed uit. Je weet dan gewoon dat je hulp krijgt. Inspiratie, goed gevuel, de hele dag stuiteren, omdat je weet dat het goed is, dat dit is wat je moet doen. Net zoals het ging bij de start en hoe het nu gaat met mijn bedrijf. Aan alles voel ik dat het absolut uniek is wat ik doe en de tremendo resulten die de mensen halen in een hele korte tijd. Echt waanzinnig mooi het leven, maar ook het ondernemen. Het leukste wat ik ooit gedaan heb.

Verte…

Dus je ziet waar het je kan brengen al die teknes. En ik vind het ergegen. Ik hoor graag je verhaal, a través de [email protected] Porque a estas alturas weet ik ook dat er veel meer mensen zijn die dit echt geen raar verhaal vinden.

READ  Mark Rutte fue visto por los observadores: así es como se los reconoce

Mooi toch, je weet dat je nooit alleen bent en dat je alles al in je hebt. En als je wilt kun je vandaag nog meedoen met de GRATIS Challenge Wonen in Spanje. Deze duurt hasta el 10 de octubre. Schrijf je gauw en vía www.supergoedspaansleren.nl/challenge-wonen

Makkelijk en snel Spanish leren met SuperGoedSpaansLeren.nl : Baal jij ook dat je niet alles easy kunt regelen in het Spaans. 25 jaar geleden leer de Cintha Spaans en 4 maanden. Dat is voor jou ook mogelijk, een NIEUWE leuke lesmethode, so you jij in simpele stapen gegarandeerd Spaans praat in een korte tijd. MÁS INFORMACIÓN.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital