En ZooParc leeft sinds kort een bijonderzo kikker: de Tobago beekkikker

En ZooParc leeft sinds kort een bijonderzo kikker: de Tobago beekkikkerLeer más

OVERLOON | ZooParc ha tenido recientemente nuevos residentes en Madidi: todos los beekikkers de Tobago. De dierentuin en Overloon es pas de vijfde dierentuin en Europa waar je deze dieren kunt zien.

Steven van den Heuvel, hoofd dierenverzorger, dice: “Deze soort is zo onbekend dat deze kikker in de meeste talen niet eens een goweno naam heeft. Ook en Holanda tenía deze soort nog geen naam, we hebben er daorak zelf een bedacht. We hebben deze gehalt van namen in andere talen waar deze kikkersoort wel een naam heeft”.

Deze dieren komen maar op éen plek ter wereld in het wild voor: op het eiland Tobago in Zuid-Amerika. Esta es la isla más pequeña de las dos islas que forman la tierra de Trinidad y Tobago y pertenece a Kleine Antillen. El entorno natural de estos kikkers bevat veel riviertjes en beekjes. Van den Heuvel verklart: “Vandaar dat we dan ook tot deze naam zijn komen”.

papá taxi
De vrouhtjes leggen tussen de elf en de negentien eitjes tegelijk. Deze worden puesto en een nest van leafren. Het vrouwtje gaat meeten na het leggen van de eitjes weg, het mannetje bilbeit daarentegen in de buurt. Hij controleert räglich hoe het met de eitjes gaat. Na umkere twee weken komen de kikkervisjes uit. Het mannetje neemt de jongen op zijn rug y brengt ze naar ondiep water. Hier grouen ze uit tot kikkers.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital