Er is maar éen iemand belangrijk

Er is maar éen iemand belangrijk

INTRO: Elke wensdag kun je ‘iets’ erkeke van onze taalbegeleidster Cintha van Marrewijk. Zij heeft de gegende twaalf maanden 300 gratis lessen Spaans geschonken aan alle lezers van SpanjeVandaag, maar nu is het tijd om iets over het leven in Spanje en aanverwante onderupden uit te leggen. Una costumbre española, una costumbre. Iets actueels, een verhaal of een Wednesday de las palabrotas. Elke semana een Spaanse sorpresa van Cintha – Dien vooral je vraag of zorgek in via [email protected]

Er is maar 1 iemand belangrijk in deze wereld, in dit leven en dat ben JIJ. Het gaat om JOU. Oef denk je, dat klint egoïstisch. Maar es dat zo? Él es toch jouw leven, de tijd dat je op aarde bent dan moet je toch van elke dag een cadeautje maken.

No me atrevo

En ook als je iets niet durft, gewoon doen. ¿Qué puedes hacer? ¿Qué es nu het allerergste dat je kan overkomen? Is het niet zo dat je juist leert van die dingen. Ik denk dat meer mensen spijt hebben van dingen ze niet gedaan hebben in het leven dan andersom. Ik weet nu, ik ben pas 53 jaar, maar zelfs als ik morgen omval dan kan ik zeggen, zo ik heb in ieder geval alles uit het leven gehaald wat ik wilde halen. En ik heb nog veel meer doelen op mijn plankje staan ​​​​hoor en die ga ik halen ook als ik die tijd krijg.

leven zonder doel

Want leven zonder doel también es algo así. Dat doe je toch niet? Dan ineens ben je aan je laaste dag begegunten en dan denk je over heel veel dingen, zo dat was zonde van mijn tijd. Por ejemplo, boos zijn om onzinnige dingen. Reizen die je niet gemaakt hebt, want ….. (één de andere smoes die je toen verzonnen hebt). Heal veel dingen die je niet gedaan hebt, omdat het bibliothek geld kost. Er komt een dag wanneer je denkt, geld wordt wel weer aangevulnd, maar tijd komt nooit meer terug.

READ  Creadores de podcasts de fútbol flamencos sobre la Copa de África

Dan geniet de resto ook

Dus besteed je tijd slim. Maar het gaat niet alleen om tijd, het gaat ook om jou persjonal. En natuurlich ga je meerdere rollen spelen in je leven, ben je vader, moeder, zus, broer, familie, echtgenoot. Maar denk incluso se volvió na. Het gaat nog corceles om JOU. Tomo mis propias decisiones. Jij bent aan jezef te leven om je moomostis leven te leven. En dan heb je nog mazzel ook, want je hoeft niet te vluchten, je woont niet in een oorlogsgebied. Je lijdt geen honger, waarschijlen heb je zelfs een dak boven je hoofd. Todas las razones y oportunidades para vivir tu vida más hermosa.

Sí, pero…

Dus ga niet njenen, ja maar hij de zij. Of geef je iemand of iets (een plaats of situatie) anders de schuld dat JIJ NIET je mooistie leven kunt leven. Denk er eens sobre na. Is dat niet de großte onzin die jij jezef kunt tellen. Je hebt toch altigt een küze. En la situación de elke kun jij je droom leven. Je kunt niet zeggen, ja, maar ik heb kinderen dus… Zoek geen smoesjes, leg niets buiten jefez. Soy responsable de TODO De schuld ligt altijd bij jefez en nooit bij iets of iemand anders.
Waaram sälleje je niet voor jezefk dat jij de allergelukkigste persoon op deze aardbol bent, dat je elke dag leeft as het de laatste is. Dan ben JIJ gelukkig en weet je dat werkt door op IEDEREEN om je heen.

Asi que…

Dus je bent ook vanzelf de beste oma, moeder, opa, vader, familyid, echtgenoot. ¿Quieres JIJ doblado blij en jij kiest voor jouw mooistie leven. En als er dan ECHT mensen zijn die je tegenwerken, naar beneden halen, dan wordt het de hoogste tijd dat je daar eens afscheid van gaat nemen.
Want jij verdient een feestje, zolang jij op deze aardbol mag rondlopen. Jij beaalert en jij doblado de baas. Jijkiest. Aan jou de kouse

READ  30ベスト 小林賢太郎テレビ レビュー

Un beso Cintha

Ps Vanaf dondergad 9 februari gaan we het 4 dagen hebben over Het Mooiste Leven, voor mij is dat in Spanje. De Spaanse 4-daagse es van 9 t/m 12 februari. En we starten die dondergad om 19.00 uur met een Gratis LIVE Spaanse Les. Schrijf je gauw en vía: https://app.enormail.eu/subscribe/10ac21946a06b5b4b60c551b94b850f7

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital