‘Erasmusbrug de hele nacht afhuren, dat was echt vet’

‘Erasmusbrug de hele nacht afhuren, dat was echt vet’

Netflix se lanzó hoy la toma de posesión weer een grote Nederlandse film. De bioscoop wordt overgeslagen, dus streamen maar. la toma de posesión Entre los mejores actores y entre los actores se encuentra Susan Radder. Metro schoof bij deze ‘veteraan’ aan. Aunque Susan Radder tiene 23 años, comenzó a hacer cv en 2005 (!) Op te bouwen. Morgen nog een deel in dit tweeluik, dan conoció a Holly Mae Brood.

Veel tv-kijkers kennen de Amsterdamse Susan Radder van de verschillende seizionen van de veel bekeken serie Oogappels. Metro spreekt haar de omden nadat Oogappels opuesto a zowemin Het Perfecte Plaatje Op RTL als de voetbalwedstrijd Ajax – Liverpool Stond. En toch: bijna 1 miljoen kijkers voor Radder en collega’s, terwijl de hele serie ook al lang en breed ‘te bingen’ is. Bijzonder.

Bijzonder estaba ook haar hoofdrol en la película De Slag om de Schelde. Deze geroemde film about een vrij unbekend verhaal uit de Nederlandse oorlogsgeschiedenis, ging in 2021 in première toen de bioscopen na een lockdown na vele maanden weer openden. Er fue op dag één geen stoel meer vrij. Más tarde trasladó la película a Netflix. Dit jaar zagen nosotros Susan Radder ook en Expedición Robinson. Zij werd voor haar helaas al als tweede weggestemd.

La toma de posesión ya está en Netflix

Guau De Slag om de Schelde eerst nog op het grote witte doek te zien fue, es la toma de posesión Exclusivamente para Netflix (en vanaf nu te zien). Deze spannende film speelt zich af in Rotterdam waar preparatenen worden trefeffen voor de eerste zelfrijdende hightech bus. De ‘etische hacker’ Mel Bandison (hoofdrolspeelster Holly Mae Brood) moet een datalek niang de bus te kampen heeft onschadelijk maken. Onbedoeld legt ze bij de klus een international opererend crimineel netwerk uit China plat. De criminelen hebben het direct op haar voorzien, maar niet alleen zij. De politie verdenkt Mel van moord omdat een deep fake-video opduikt waarten zij iemand richting het hiernamaals schiet.

Mel duikt onder bij Thomas Deen (grappige y later ook crucial rol van Géza Weisz), haar total besomchte date van de avond ervar. In een voong haar onschuld te bewijzen, moeten de twee naar België zien te komen, waar haar oude mentor Buddy Benschop zich – ondergedoken, met ‘dank’ aan Mel – het rambam hackt. Hij, een rol van Frank Lammers, moet de zaak kunnen olsenmen. Dat kan hij ook, maar Mel moet om het después de te ronden terug naar die zelfrijdende bus en Rotterdam, die precisa op dat moment z’n eerste ritje gaat maken. Terug naar de stad waar op elke hoek van de straat een camera hangt, terwijl verdeicht iedereen haar zoekt.

Susan Rader como investigadora

También Susan Radder es op zoek naar Mel, als rechercheur Roos. Zij trekt darbyy samen op met Idriss, gepiled door Walid Benmbarek (bekend van mafia mocro en la película Marokkaanse Bruiloft, guerra Metro conocido dobladillo sprak). Roos es degene die de video met de schietende Mel ‘voor 100 procent gelobt’, Idriss voelt dat er iets niet in de haak is.

Het gaat ‘lekker’ conoció a Susan Radder als je haar staat van dienst bekeikt („ja hoor, op zich wel”). En daar voegt zij la toma de posesión Maar weer eens aan toe. „Heel leuk om mee te doen, al zat ik niet in de grote spektaelstukken. Wel heb een nacht van het spektakel mogen meepakken”. De actrices doelt op scènes waarbij zij als politievrouw toekijkt naar överenden bij de Erasmusbrug. Die brug is niet op een listige manier in la toma de posesión montado. Nee, de cineastas wisten Rotterdam zo ver te krijgen dat verkeer op de Erasmusbrug een nacht lang niet mogelijk was. Tal vez hebben de beautiful beelden van de stad, los grandes turistas gaan trekken, daar iets mee te maken. Susan Radder: „Ja, die brug werd ‘gewoon even afgehuurd’. Geen idee hoe dat is gelukt, maar ik hoef dat ook niet te regelen. Om die scènes daar te zien was echt vet en leuk om mee te maken. Maar het fue vooral lang wachten, jaja”.

Naam huisland como contraseña

Haar personaje gloeft heilig en de schuld van Mel. „Dat komt volgens mij doordat zij net van de politieacademie af is. Roos wil zich nog erg bewijzen en alles volgens het boekje doen. Zij denkt: maar we hebben het toch in beeld? Y het nog eens dubbel gecheckt ook. Waaram gaan we Mel niet gewoon pakken? El colega de Haar tiene mucha experiencia y veel op gevölf.”

El mundo de los hackers y el estado de deepfake son austeros y van de Susan Radder. „De”, zegt ze, „het es meer dat ik er niet zo mee bezig ben. Ik zie best vaak vorbij komen dat iemandens Instagram bibliothek gehackt is, maar ik heb nog nooit iets sädnings meemaegakt. Incluso afkloppen maar…” Als haar begewad wordt of zij weleens het allerslechtste paswaistog ‘ooit’ heeft gebruikt, veert zij op. „Ja… de naam van mijn huistad. Iedereen die mij kent, was daar opkomenen. Maar het es adjutt hoor en het huisland ahora ha muerto”.

La adquisición de Netflix Susan Radder Whalid Benmbarek
Susan Rader como Roos. Foto: Mark de Blok

La furgoneta moral la toma de posesión gaat wat Susan Radder beftret over verwennen (de juist geen verwennen): „Dat je niet meer alles maar moet verwennen en geloven wat je ziet. Dat er erg veel fake-nieuws is en dat nep en echt amper meer van elkaar te versueden is. Wat en la toma de posesión gesvelt, kan in het echt. Dat maakt het mejor ing. Al denk ik dat niet elk randome persoon algo así zomaar overkomt. Je hoeft niet bang te zijn voor de technologie die er nu is. Maar je moet je wel beswitt zijn voor wat er allele kan.”

Meteen op Netflix werkt hartstikke goed

dat la toma de posesión niet eerst in de bios te zien is, maakt Susan Radder hagmat niet uit. Sin embargo De Slag om de Schelde op dat grote witte doek natuurlich skrill tot z’n recht kwam, is het nu sichten 2022. „Spektakel op zo’n groot scherm is hartstikke lekker, maar het past niet haggael bij deze tijd. ¿Es toch moderno? Ik denk dat iets sowieso beter scoort als je het online gooit.” Ze merkt dat ook aan reacciones: „Bij De Slag om de Schelde kreeg ik abre alle berichtjes uit Zuid-Amerika”.

Susan Radder voelt zich een bevoorrecht mens met alles for which zij wordt begward (zoals bij la toma de posesión) de vía audiciones ‘binnensleept’. „Vooral ook omdat ik eenke móóie dingen mag doen. Daar ben ik heel blij mee”. Zegt dat iets sobre el talento? Descripción: „Misschien”. En dat begon alle dus als kind, en 2005. Wilde Susan toen al actrice worden? „No, dierenarts. Dat is dus een soort van sømskt. Maar op de middelbare school koos ik een pakket niang ik dierengeneeskunde zou kunnen doen. Dan tenía ik iets voor als het acteren niet zou lukken. Oh ja, ik dacht más tarde ook nog na over sterrenkunde. Eventualmente heb ik het vwo niet afgemaakt en zakte ik terug naar de havo. Fui te veel bezig met filmen en ook een betej een luie puber”. Met een smilch: «Dat acteren moet ik nu maar volhouden».

La adquisición Netflix Holly Mae Brood Geza Weisz
Holly Mae Brood y Géza Weisz en The Takeover. Foto: Mark de Blok

Voorlopig lukt dat volhouden wel. „Deze week ben ik begegun met de opnames van het vijfde seizon van Oogappels. Dat zal dan ergens volgend jaar wel op tv te zien zijn. En vanaf 27 de noviembre ben ik bij de NPO te zien,, en Chico superventas. Consejo Ik: esa es una serie de een hele mooie «.

¿Fueron 2,10 m lange Fries Grutte Pier een holdhaftige vrijheidsstrijder of een ordinaire plunderaar?

Foutje gegenen? Complementos de correo. Estamos agradecidos.

Responde al artículo:

Susan Radder en la película de Netflix The Takeover: ‘Erasmusbrug de hele nacht afhuren, dat was echt vet’

READ  A partir de exactamente un año: esto es lo que necesita saber sobre la Copa del Mundo en Qatar | Fútbol extranjero

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital