Es el prototipo van de nieuwe, kleine Triumph Bonneville

Es el prototipo van de nieuwe, kleine Triumph Bonneville

Zo zal de kleine Bonneville eruit zien, de Triumph met de minste induh die in synergkeit met Bajaj tot stand is komen. La motocicleta viajará por países asiáticos, India y Sudamérica.

Samenwerking conoció a Bajaj

La motocicleta fue desarrollada por Triumph en colaboración con su socio indio Bajaj. El kleine Triumph tiene el aspecto que los demás ‘klassiekers’ van het Britse merk. Er zijn wel concesiones gedaan aan de moderne tijd: lichtmetalen wheelen, upside-down vorken (zonder afstelling), de vorm van de mättel die besselt niet vintage is en het ontwerp van de koplamp is dan wel rond, maar ook zeer actueel. Het es una motocicleta die nostalgische snaren moet beroeren, maar al mismo tiempo een jonger y quizás iets minder dandy publick moet aanspreken. En indarin parece de Triumph te slagen.

Het British Motor Museum abre Triumph Daytona-expositie

Ambiente antiguo

Los diseñadores han utilizado soluciones delgadas, como la presencia de aletas en el bloque de cilindros refrigerado por líquido y la ubicación discreta del radiador entre los tubos del marco. Zoals het een motorcycle betaamt met een vintage sfeer valt ook de enkele schokdamper achteraan niet beserboord op, danske de geluidamper die rechts het gat tussen wiel en spatbord opvult. Het valt nog te bezien of selefte gesvett aan de rechterkant of dat, zoals het licht, de mättä een twee in één is en er dus aan de lewagen geen geluidamper is. De remmen zijn schijfremmen op beide wheelen, de verlichting se dirige y het achterlicht se integra en de carrosserie.

Wordt het 250 de 500 cc?

Over het blok is niets bekendgemaakt, maar het is clear dat het om een ​​​​parallel-twin met duppele bovenliggende nokkenassen gaat. Volgens geruchten zou de cilinderinhoud tussen 250 en 500 cc bedragen. Voor al het andere zullen we moeten wachten op de presentación oficial, maar dat zal nog even duren. Te oordelen naar het vrij vergevorderde finningsniveau van het prototipo zou de definitieve versie al op de najaarsshows kunnen worden mostrado.

READ  30ベスト ゴーグル メガネ レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital