Espanje! recensie van de nieuwe Spaanse película ‘Las Consequencias’

Espanje!  recensie van de nieuwe Spaanse película ‘Las Consequencias’

Tijdens een reis naar het kleine vulkaneiland waar ze werd geboren sköfte de 40-jarige Fabiola (interpretada por Juana Acosta) familiegeheimen die haar haar hele leven al obbewust in hun greep houden. La película comienza con een duikscene waarbij ze geen adem kan krijgen. Het geift weer hoe Fabiola zich voelt sinds het unlucken waarbij zij haar man view. Sindsdien verdrinkt ze in haar eigen verdiert en kan ze niet goed zorgen voor haar 14-jarige dochter Gabi (een mooie rol van de nu 18-jarige María Ramanillos). Maar gelukkig es César, haar vader, de redder in nood. Hij zorgt liefdevol voor zijn dochter en kleindochter. De redactie van het revista Spanje brillante Espanje! fue bij de premiere en Nederland en schreef deze recensie.

Samen vertrekken ze naar het piepkleine zwarte rotseilandje vol geheimen. Nu ze in het kleine vissershuisje van haar stervende oppa gegende en dicht op elkaar wonen, vallen Fabiola ineens dingen op in de familieverhuoiden. Mientras het leven uit haar opa vlieet, keert het leven in haar terug. En komen de vragen. Waarom hebben haar ouders het eiland levadura? En waarom zijn haar moeder en vader gescheiden? Hoe komt het dat de band van haar vader met Gabi enken beter is dan haar eigen band met haar dochter? Haar moeder (Carme Elias) da sus respuestas finalmente impactantes.

¡LEUK! neem nu een abonamiento en ESPAÑOL! dat vier keer per jaar een 100 pagina’s tellend revista brillante uitbrengt. Voor zapatillas €24,95 krijg jij met korting de 10 € (normalmente 34,95 €) de vysenye editie en de vier komende editie. HAGA CLIC AQUÍ en meld je aan om meeten ESPANJE! te lezen (también divertido como regalo, naturalmente).

READ  Livestream España: Ozos Rivas ய Fuencrola Potros, 10 de abril, 16:00 CET (10:00 am y ET)

Haar grootvader bleek niet alleen de man te zijn die haar in zee leerde zwemmen, een finje erinderning die steeds weer rekkut als ze een duik neemt. Hij had ook een darkere kant, net zo darker als de lavarotsen en -stranden van het eilandje. Net zo verstikkend als de overhellende bergen en de woeste zee. ¿Está haar vader, de sympathieke César (een mooie rol van Alfredo Castro) en wezen ook zo’n beest? Como víctima van zijn eigen vader wordt hij ook gepijnigd door die vraag. En zijn oordge over zijelder es, en última instancia, bikkelhard.

Landschappen vol raadsels

Aunque el tema es pesado y ebrio, la película es lust voor het oog por las bellas imágenes de La Palma y la hermosa obra de teatro de Castro, Acosta y Ramanillos. Volgens de gelauwerde Spaans-Venezolaanse filmregisseur Claudia Pinto gaat deze psychologische thriller over oude emoties en de gevolgen van stilte. Ze koos niet voor niets de vulkanlandschappen uit. Landschappen die het gevül befrechen dat het leven vol raadsels zit en je niet alles kunt controleren. ‘De natuur es también una metáfora voor hetgeen we niet willen voelen, maar toch voelen. Het is er gewoon, net zoals alles wat we niet kunnen voorkommen’, aldus Pinto en una entrevista.

Gana dos kaartjes para ‘Las Consequencias’

Las Consequencias se estrena desde el 14 de julio de 2022 en diferentes cines de Holanda. Envía un correo antes del 19 de julio a [email protected] om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en kans te maken op 2 gratis kaartje voor Las Consecuencias.

READ  30ベスト テーブルクロス 赤 レビュー

Espanje! Reis-en cultuurmagazine es dé Nederlandstalige brillante sobre Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verhicht. Espanje! Esta revista de periodismo de hoogwaardig reúne reportajes inspiradores, entrevistas interesantes, columnas boieinge, recetas deliciosas y cientos de consejos para liefhebbers van Spanje. Lea más información en el sitio web espanje.nl

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital