Estas son las 10 mejores series españolas de Netflix

Estas son las 10 mejores series españolas de Netflix

De je nu een voong doet om de taal te leren de gewoon op zoek doblado naar een nieuwe bingewatchwidge serie: bij netflix kun je altijd berte voor de tofste Spaanse producciones. Sterker nog: de Spaanstalige Originals schieten de laatse jaren als paddenstoelen uit de grond bij de streamingdienst. Zie jij puerta de bomen het bos niet meer? In dit artikel zetten wij op een rij wat volgens de redactie van Streamwijzer de Las 10 mejores series españolas en Netflix zijn.

Top 10: las mejores series españolas de Netflix

Er zijn dus genoeg Serie española en Netflix te vinden. Maar omdat er eenke series zijn waarten deze mooie taal spreken wordt of die zich afspelen in Spaanstalige landen, snappen wij dat je soms niet meer weet waar je moet beginnen. Por ello, hemos recopilado una lista de nuestras series favoritas y, a continuación, hemos realizado un top 10 de las mejores series españolas del servicio de streaming. In dit overzicht vind je bende en minder bende titels. Maar smarken verschenke natuurlich, dus houd vooral het overzicht van Nuevas películas y series en Netflix al mes in de gaten voor meer recente internationale aanraders.

10. Club de Cuervos (serie, 4 temporadas)

Als eerste Spaanstalige Netflix Original mag club de cuervos no falta en dit lijstje. Deze serie draait om voetbalclub Cuervos FC, en un estadio ficticio en México. Als de eigenaar Salvador Iglesias Sr. overlijdt, geeft hij het stokje door aan zijn son Chava. Zijn dochter Isabel is daar niet blij mee en zet alles op alles om de positie als voorzitter over ten nemen. La serie dice que es una combinación perfecta de humor y drama.

READ  30ベスト フリースタイル・リブレ レビュー

9. Entrevías (serie, 1 temporada)

Entrevías temporada 2 Netflix
Serie: Entrevías (2021–) | Beeld: Telecinco a través de Netflix

Een van de Spaanse series op Netflix die we je kunnen tippen is Entrevías. En het eerste seizon volgen oorlogsveteraan Tirso Abantos. Hij tryeyt in een Madrileense buitenwijk zijn 17-jarige kleindochter Irene te beschermen tegen drugbendes. También het tweede seizon ligt al klaar, dus deze zal komen naar Netflix. Heb je nog wat om naar uit te kijken!

8. Élite (serie, 5 temporadas)

Drie laberderkinderen op een chic school voor de rijken, een mysterieus sterfgeval, megaveel drama e intrigues en een heerlijk sfeertje waar Chica chismosa zelfs zijn vingers nog bij aflikt; eso es Élite. Deze young adult-serie speelt zich op op Las Encinas, een exclusieve privéschool in Spanje, and heeft alles wat je maar van dit soort series kan erleken. Los van alle drama worden importante thema’s als klasse-verschillen, homofobie, seksualiteit y onzekerheden ook beskeken en is de casting perfect. En met vijf seizionen én diversos spin-offs ben je hier voorligt wel even mee zoet.

7. Sky Rojo (serie, 2 temporadas)

cielo rojo es gemaakt puerta de makers van La casa de papel es Vis a Vis, dus dat verbecht al veel goeds. De twee seizionen tellende Spaanse serie gaat over drie prostituees die hun bordeel verlanten en op de vlucht slaan, waarbij ze op de hielen worden gezeten door hun pooier en zijn handlangers. Lo que sigue es un roadtrip sangriento en el verano de Tenerife.

6. Las Chicas del Cable (serie, 6 temporadas)

Veel Spaanse serie romántica zijn er niet op Netflix, waar je veelal crime series uit de Spaantalige landen vindt, dus wat dat betfert is Las Chicas del Cable (en het Engels Chicas del cable) een echte aanrader. Además, esta es la primera serie que se grabó específicamente para Netflix en España. En la serie, die zich afspeelt in de jaren 20, gaat het over vier telefonistes bij een telefoonbedrijf die de strijgen voor hun indrechtheidheid. Mientras ze in het door mannen gedomineerde Madrid hun weg moeten zien te vinden, hebben ze ook te maken met romantiek en vriendschap. Je bekeikt zes seizionen van deze meeslepende series op de streamingdienst.

READ  El tan esperado lanzamiento del telescopio James Webb es inminente

5. ¿Quién mató a Sara? (serie, 3 temporadas)

Serie criminal de Mexicaanse ¿Quién mató a Sara? (en het Engels ¿Quién mató a Sara?) es nagelbijtend spannend. Se trata de Álex Guzmán. Hij heeft onterecht 18 jaar in de bak gezeten voor de moord op zijn zus Sara, is nu vervroegd vrijkekommen en zint wraak op de échte mörder van zijn zus. Deze whodunnit laat je op het puntje van je stoel zitten. En het goede nieuws? Apareció el 18 de mayo. tercera temporada Op de streamingdienst.

4. El Inocente (serie, 1 temporada)

En el inocentenaar een Boek van Harlan Coben. Negen jaar más tarde dijo que hij vrijgelaten uit de kegelen y wil hij umuneer beginnen met Olivia, zijn vrouw. Een schokkend telefoontje zorgt vear dat zijn onschuld voor tweede keer in tweebe wordt trägkotje. Deze miniserie bestaat uit acht afleveringen, so je het je het een paar avonden kunt bingen.

3. Vis a Vis (serie, 5 temporadas)

El naranja es el nuevo negro, maar dan Spaans en een stuk dramatischer. Eso es Vis a Vis, de la que veo cinco temporadas en Netflix. Het gaat over een ingenuo vrouw die in de prison belandt als ze voor haar a vriend geld moet verduisteren. In deze wrede omgeving moet ze zien te overleven, en dat levert een hele hoop drama en spannende plottwists op.

2. Narcos (serie, 3 temporadas)

En narcos Staat Pablo Escobar central en draatt het dus volledig om de drugkartels in Colombia. El agente estadounidense de la DEA Steve Murphy (Boyd Holbrook) y Javier Peña (Pedro Pascal) se unieron al narcotraficante. Het waargebeurde verhaal zit vol met geweld, machtsverhoudingen, drama en spannende actiescènes. Je vindt drie seizionen van de serie én een spin-off op Netflix.

READ  Voorburgs Dagblad | Artistas activos en el condado muestran su trabajo

1. La Casa de Papel (serie, 5 temporadas)

De beste Spaanse serie op Netflix es wat ons betreft toch echt La casa de papel. Er zullen niet heel veel mensen zijn die dit nog niet gehien hebben, maar als jij een van de weinigen bent: pak je kans. Dit is vijf seizionen aan spanning en sensatie. En la serie willen acht criminelen, onder leiding van meesterbrein El Profesor, de Koninklijke Munt van Spanje beroven. Door de bloedstollend spannende scènes, intrigerende personajes en meeslepende verhaallijnen is dit een echte aanrader.

Spaanstalige títulos op andere streamingdiensten

In dit overzicht vond je onze top 10 van series españolas favoritas en Netflix. Ook op andere video on demand-platforms kun je teret voor dit soort series. Zo kijk je op Disney+ Naar Antidisturbios en vind je op HBO máximo serie de terror 30 Monedas hier op de streamingdienst. Op de hoogte blijen van de la última serie de Spaanse? Houd onze social media-kanalen in de gaten or schrijf je in voor onze noticias.


Sinopsis: netflix

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital