Estos son los puntos turísticos de Surinam que debes visitar

Estos son los puntos turísticos de Surinam que debes visitar

GRONINGEN – Nu de coronamaatregelen verleden tijd zijn en de zomervakantie is aange broken, is het een perfect moment om te gean reizen again. Wat dacht je van… Surinam?

Surinam es un país en la costa norte de América del Sur. Vroeger fue het een kolonie van Nederland, maar sinds 1975 is het land independent. Surinam tiene un clima de selva tropical con una temperatura entre 24 y 36 grados. Een groot deel van het land is bebeit met oerwoud en het land kent een zeer grote variedad aan flora y fauna.

Cuota de entrada Reizen met een

Steeds meer mensen dekoken al het moois dat dit land te bieden heeft en willen dan ook graag een reis maken naar Surinam. Sinds 1 juli van dit jaar kun je toegang krijgen tot Surinam door middel van een zogedende cuota de entrada. No hay necesidad de pedir una visa. Maar je kunt alleen een Solicitar cuota de entrada Surinam als het doel van de reis toerisme of familiebezoek betreft.

Enorme diversidad cultural

Mocht je de entry fee hebben betaald, bezoek dan eens de capitals van het land: Paramaribo. Surinam Kent een enorme diversidad cultural die je met name in deze mooie stad kunt ervaren. Je vindt er mensen van verschiedeldencultures en van allerliche achtergroden die in vrede naast elkaar leven. Paramaribo es één van de weinige plaatsen ter wereld waar je tempels, mosqueën, kerken en synagogen naast en door elkaar vindt.

StadstourParamaribo

Omdat Paramaribo zo’n diversity aan culturen, architectuur en inwansen kent, is het aan te raden om een ​​​​stadstour te doen. Op die manier krijg je van alle elementen iets mee. Je kunt ook het Brownsberg Natuurpark visiten, een Amazonegebied van maar 6.000 hectárea waar nog ongerept oerwoud te vinden is. De doe eens gek en ga naar Groningen, een plaatsje en el distrito de Saramacca (ver foto).

READ  30ベスト 先代勇者は隠居したい レビュー

Koffie- en suikerplantations

Naast de mooie omgeving, diversas culturas en het lekkere weer heeft Surinam ook een rijke geschiedenis. Ze staat onder andere bekend om koffie- en suikerplantages. Je kunt een boottour volgen door het district Commewijne, waar een gids je van alles zal tellen over de geschiedenis van deze plantations. Pero también es posible seguir un recorrido en bicicleta.

Exotische dieren spotten

Tijdens de boot- of fietstour kun je bjebde allerrie bijsonderne en exotic dieren tegenkomen. Als je sowieso graag bijsonde dieren spot, is een bezoek aan het binnenland zeker aan te raden. Op het strand van Braamspunt kun je tussen februari en juli grote zeestilpadden zien. Hier vind je ook nog eens diversos stoeren apen, vogels, luiards, toekans, dolfijnen, jaguars en poema’s.

Foto: Jan Willem Broekema/Wikimedia Commons

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital