eToro: Adyen crece un 60%, superando las expectativas

eToro: Adyen crece un 60%, superando las expectativas

Escrito por el analista de mercado de eToro Jean-Paul van Oudheusden

La digitalización global está en pleno apogeo. Daar waar eerst specifice sectoren voorop liepen, zoals winkelketens en horeca, ziet Adyen nu over een wide front het aantal klanten en transacties groenen. Zo vertelde het bedrijf bij de publicatie van de cijerfs over de eerste helft van 2022 vandaag. Het goede nieuws voor inversores? Alle regio’s dragen bij aan de groei en de Amsterdamse betaalreus ziet voorigkeit geen zeitung bij de uitrol van de planden.

Más transacciones y más facturación

En la primera mitad de 2022, el volumen de transacciones aumentó a 345.800 millones de euros. Eso es un 60% más que en la primera mitad de 2021 y más alto que los 330 mil millones de euros que esperaban los analistas. Meer dan 80% fue gegendet van bestande klanten, die hun hun business met Adyen hebben geschäften.

De netto-omzet in de eerste zes maanden van het jaar bedroeg €608,5 miljoen, een plus van 37%. Lo importante es que las cuatro regiones contribuyeron al resultado. Noord-Amerika en Azije groeiden het hardst met respectivamente 52% y 53%, gevolgd door Europa (30%) en Zuid-Amerika (25%). Este diferencial hace que el resultado sea más robusto. Een kanttekening darbhij es dat 5% van de omzetgroei kwam van een un dólar estadounidense más fuerte que omseite van de euro.

De winst crece también, maar minder duro

El crecimiento neto (EBITDA) alcanzó el 31 % hasta los 356,3 millones de euros. De winstmarge nam af van 61% in H1 2021 to 59% in H1 2022 als gevolg van volumekorting voor grote klanten, hegere (reis)kosten en een unique afdracht van 1% aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

READ  'Los murciélagos jóvenes hablan como bebés'

Vooruitzicht

A pesar de todos los peligros macroeconómicos y la debilidad de la economía global, no se puede lograr mucho a un término de gestión de mediano plazo. Dat está en lijn met de vorständung van analisten dat de torenhoge inflatie weinig invoeld zal hebben. Los consumidores mueren posiblemente importan mejor que las transacciones de kleine dan meer, zo es de gedachte.

De koersontwikkeling van het anseandel Adyen bilbeit in het kalenderjaar 2022 tot nu achter bij de AEX Index, voormeinlich door of collecte afstraffing van groeiandelen ten tijde van de oplopende rentes. Adyen heeft een posicionamiento único en een business die volop profiteert van de globalie digitalisering, die einlichkeit nog maar net pas begegunten. Als het bedrijf zo door blijt growen is het volgens ons een kwestie van tijd voordt de achterstand is ingelopen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital