Exotische montó neusbeer die rondliep atrapado en Breda

Exotische montó neusbeer die rondliep atrapado en Breda

Visión cuadrada

En colaboración se reunió

Omroep Brabante

NOS Nuevos

Een montó neusbeer die eeter deze semana werd gezien en Breda, es capturado. Het exotische dier komt austigkeit uit Zuid-Amerika.

Het werd voor zover bekend dinsdag voor het eerst geezen door een meisje van 11. Het zat toen bovenin een boom. Het lukte co-workers of the dierenambulance toen niet om de rede neusbeer te pakken te krijgen.

Gisteravond liep het dier rond bij het huis van een andere inwoonster van Breda. «Hij scharrelde gewoon een beteig door de tuin», zegt ze tegen Omroep Brabante. «Hij klom in en uit een hoge boom, ging de straat weer in en kwam weer terug», dice ze. Hielden hem goed in de gaten.

Red especial

Finalmente, la mujer logró krijgen om de red neusbeer en su cobertizo. Daar kon de dierenambulance het diere vangen met een speciala net.

Het dier verlijft nu temporar bij Vogelrevalidatiecentrum Zundert. Er wordt gezocht naar especialistaische opvang. Het is niet bekend waar het dier hiervo was. «Vermoedelijk leefde het bij een hobbyist. De rode neusbeer fue claramente mensen gewend en toatal niet angstig», zegt een spekker van Dierenopvangcentrum Breda.

Tener mascotas exóticas está prohibido desde 2016.

READ  Industria onderhoudsgigant Stork gesplitst en una nueva publicación

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital