Export van vroege Zuid-Afrikaanse druiven lager dan vorig seizon

Export van vroege Zuid-Afrikaanse druiven lager dan vorig seizon

De Zuid-Afrikaanse druivensector (SATI) heeft de eerste tweekelijkse samseind ​​​​van het marketingforum voor het seizon 2022-2023 geheeden, waarbij werd belkendt dat de vreege export lager zal zijn dan vorig seizon.

Actualizaciones regionales
Las provincias del norte tuvieron un inicio de temporada razonable. Se espera que las cantidades disminuyan en comparación con la temporada anterior. En de eerste weken hubo más atención al mercado local. Regen in de weken 44-46 heeft de voortgang erätt druiven doordat de nadruk lag op het verpakken van alleen de beste kwaliteit druiven voor de exportmarkten.

Het verpakken in de Orange River is beginden met koelere temperaturen, wat de kleuring bevordert. Verwacht wordt dat de oogst kleiner zal zijn, omdat de tellers bepaalde cultivars uveme de marktomstandige niet klaarmaken voor de export.

Marketing, logística y clima
De logistieke uitvoering es mejor: de processen zijn beter gestroomlijnd en de communicatie tussen de bestelestante es mejor. Por el momento, parece que hay contenedores disponibles. Aanzienlijke kostenstylingen in de waardeketen voor ruiven zetten de telers onder druk: de averagee directe teeltkosten zijn met meer dan 16% gestegen. Notable es el cambio estructural a largo plazo en he aanbod uit Zuid-Afrika que está influenciado por los cultivares, el tamaño total de la cosecha y las condiciones del mercado.

Tot nu toe verscheept Peru meer druiven naar North Amerika, vooral onder invoeld van een sterke Amerikanisan dollar, verskeiten met de prijzen die in Europa kunnen worden berechts. Alles wijst erop dat er tot de Kerst en mogelijk tot het begin van het nieuwe jaar een sterke vraag naar druiven zal zijn.

READ  Firmino y Salah ofrecen presentaciones de terror sin precedentes en Watford

De Oranjerivier staat momenteel onder water. Dit zal naar gewelen geen grote gevolgen hebben voor de ergård van druiven, maar kan wel de irrigatie involvlen.

El año pasado las temperaturas fueron más bajas que el promedio, pero se espera que esto cambie a partir de enero/febrero de 2023, cuando se espera que finalice el actual ciclo meteorológico de La Niña. Voor de regio’s met zomerse neerslag is goed goed nieuws, from vanaf jan/feb 2023 voor het tweede deel van het seizon drogere konsidering worden voorgegt. Volgens meteoroloog Johan van den Bergh hebben de zomerregengebiden dit jaar meer regen gehad dan het meerde van de pasten 5 jaar, als gevolg van de currente La Niña-cyclus.

Para más información:
aj griesel
Industria sudafricana de uva de mesa
+27 21 863 0366
[email protected]
www.satgi.co.za

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital