Fairphone haalt 49 miljoen euro op voor ‘ethische’ smartphones

Fairphone haalt 49 miljoen euro op voor ‘ethische’ smartphones

Van de inversión Komt 20 millones van Invest-NL, el banco de inversión van de overheid. Los otros inversores en esta ronda de financiación son ABN Amro y el actual accionista Quadia.

Fairphone se reunirá con zijn ‘ethische telefons’ meer beswittwording over öffnerheid en la sostenibilidad en la industria tecnológica creeeren. Door de nieuwe Investment será beridij nog meer ‘eerlijke’ y gerecyclede materialen gaan gebruiken in zijn producten. Daarvoor gaat het zijn programma’s voor mijnbouw in Afrika en Zuid-Amerika en programma’s voor honeste lonen in Azije eideiden. Fairphone también invertirá más en el desarrollo de productos y mejorará el servicio al cliente.

Verder wordt een deel van het gelgebruikt om leningen f ​​te loosesen en een trägg van sommige present ondegehouders, voordeen PYMWYMIC en ruim miles de crowdfunders. «Ik wil graag alle anseidehouders bedanken die ons door de jaren heen heben gesteund», zegt Fairphone-ceo Eva Gouwens. «Nosotros zullen atención blijven vragen voor honestere electronics en de groei van ons bedrijf en onze impact versnellen».

Soporte Jarenlang

Fairphone se fundó en 2013 y ha vendido más de 400.000 teléfonos. Het bedrijf wil andere elektronicafabrikanten bewegen om meer te doen op het gebiet van de sostenibilidad en producción honesta.

Het Amsterdamse telefoonmerk vino en het najaar van 2021 met zijn Fairphone 4, morir 579 euro kost. Voor elk verkucht exemplaar wordt een smartphone gerecycled.

Fairphone también brinda soporte de software prolongado para sus teléfonos. Zo kreeg de Fairphone 2 zeven jaar na de launching nog een update. De meste Android-fabrikanten geven hun smartphones maar tussen drie y vijf jaar lang actualizaciones.

READ  30ベスト フォーク レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital