FC Emmen krigt er een Peruaan bij: Eredivisionist huurt Fernando Pacheco

FC Emmen krigt er een Peruaan bij: Eredivisionist huurt Fernando Pacheco

FC Emmen ha estado zich voor komend seizon verzätt van de diensten van Fernando Pacheco. El atacante de 23 años fue contratado por una temporada procedente del Club Sporting Cristal.

Pacheco vendió Club Sporting Cristal, waar hij een groot deel van zijn jeugdopleiding genoot, en 2020 voor een aventurung bij Fluminense en Juventude in Brazili. En enero de 2022 regresó al Club Sporting Cristal. También es un vaste kracht bij de nationale jeugdploegen van Peru.

Voorzitter Ronald Lubbers es dolblij met de komst van de Peruviaan: «Met Fernando huren we een excellent speler voor onze club. Hij heeft zich als buitsenspeler al bewezen in Zuid-Amerika en we zijn ervan konväst dat hij dat ook bijo ons in de Eredivisie kan .»

De werkvergunning voor Fernando is aanvraagd. Significa durt dit proces twentyng dagen. Entrenador Voorlopig hij nog bij Club Sporting Cristal en prähoelijk reist hij in the loop van volgende week naar Nederland.

FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers maakte twee maanden geleden al kennis conoció a Pacheco toen hij een bezoek bracht aan Lima, por invitación de zaakwaarnemer van Miguel Araujo. En el invierno de la temporada 2020/2021, Lubbers Pacheco intentó hacerse con Emmen, pero Fluminense no meewerken.

READ  En español Lleida forse daling fruitexport verwacht

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital