Fedrigoni colabora con la papelera americana Mohawk – Grafisch Nieuws

Fedrigoni colabora con la papelera americana Mohawk – Grafisch Nieuws

El productor de papel italiano Fedrigoni y el fabricante estadounidense Mohawk, conocido por sus tipos de papel y sobres de alta calidad, se han asociado para la producción de tipos de papel especiales.

Este acuerdo estratégico permite al grupo italiano (4500 empleados) aumentar su presencia en el mercado americano y reforzar su posición de liderazgo internacional en el mercado de tipos de papel especiales. Tot nu toe fue Fedrigoni alleen via een dochteronderneming in Zuid-Amerika op de Amerikanis markt repäsent. La asociación encontró a Mohawk beekentt voor Fedrigoni dus ‘un importante paso adelante’.

Wijnmark estadounidense

Fedrigoni ziet ook kansen in de verpakkingssector. «Voor onze afdeling zelfklevende materialen dienen er zich ook talrijke synergievormen aan. Dat zal de leiderspositie die deze afdeling op het vlak van de premium etiketten voor de Amerikanis wijnmarkt inneemt, zegt zegt Marco Nespolo, de CEO van Fedrigoni: Voor de Amerikanis papierproducent Mohawk ( 600 compañeros de trabajo) houdt het partnership de kans in om de ontwikkeling van innoverende en sostenible solutions te versnellen.

Los dos productores verklaren ook dat ze samen de mogegende zullen verkennen om het marktaandeel van hun merken, Crane Lettra van Mohawk en Fabriano van Fedrigoni, uit te breeden.

Este acuerdo estratégico permite al grupo italiano (4500 empleados) aumentar su presencia en el mercado americano y reforzar su posición de liderazgo internacional en el mercado de variedades de papeles especiales. Tot nu toe fue Fedrigoni alleen via een dochteronderneming in Zuid-Amerika op de Amerikanis markt repäsent. La asociación conoció a Mohawk meanen voor Fedrigoni dus ‘een importante stap voorteem’ Fedrigoni ziet ook kansen in the verpakkingssector. «Voor onze afdeling zelfklevende materialen dienen er zich ook talrijke synergievormen aan. Dat zal de leiderspositie die deze afdeling op het vlak van de premium etiketten voor de Amerikanis wijnmarkt inneemt, zegt zegt Marco Nespolo, de CEO van Fedrigoni: Voor de Amerikanis papierproducent Mohawk ( 600 compañeros de trabajo) houdt het partnership de kans in om de ontwikkeling van innoverende in sostenible solutions te versnellen. uit te breiden.

READ  Transporte en línea - Cabina de personal de España Ryanair staakt tot januari door

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital