Festival de Breda Orkest zorgt voor Spaans feestje in de Haven met Belle Perez | Bredavandaag

Festival de Breda Orkest zorgt voor Spaans feestje in de Haven met Belle Perez |  Bredavandaag


¡El festival Het Spanjaardsgat está en aantocht! Del 1 al 6 de junio, los amantes de la música pueden disfrutar del festival de orquesta en Breda. Wil jij bij het gegen van het Festival de Breda Orkest ft. Belle Pérez zijn? Lees dan snel verder!


Het Spanjaardsgat festival vindt van Wednesday 1 tot y met Maandag 6 juni plaats in de Haven in Breda. Op die aansprekende en historische locatie kun je zes dagen lang genijenten van gegengen van zeer gegende orkesten. Van (Semi) professionale gezelschappen en amateur- en oppeidensorkesten tot militaire kapellen en grote ensembles: Het Spanjaarsdgat festival is hét evenement voor liefhebbers van orkesten. Todos los géneros y estilos van y vienen.

Op 3 juni staan ​​​​het Breda’s festival Orkest en Belle Perez op de planken. Het orkest kiest er dit jaar voor om er een Spaans feestje van te maken. Je krijgt el famoso concierto de Aranjuez te horen in een speciale bewerking, conoció al guitarrista flamenco Laurens van Wessel. Maar ook clásicos en een Spaans jasje, gezongen de Ewoud Feenstra en Anniek Pollkläsener. “Als uitsmijter presenteren dit jaar een artist die al jaren aan de top staat met haar vertolking van bekend Spaans repertoire Belle Perez”. Wil jij gratis kaarten winnen voor dit gigen? BredaVandaag mag 30 kaarten weggeven! Vamos www.bredavandaag.nl/spanjaardsgat

Het Spanjaardsgat festival biedt nog very veel meer sprendenke en leuke concerten. Conocí a gastoptredens van Belle Perez, Dennis van Aarssen, New Cool Collective, Benjamin Herman, Pater Moeskroen y heel veel locale sterren. Op het gezelligste buitenpodium van Nederland. Kijk op www.hetspanjaardsgat.nl para el programa en kaartverkoop.

READ  30ベスト ステンレスボトル サーモス レビュー

norte

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital