Fiësta en fietsen: dit Spaanse Festival in Den Bosch wil je niet missen

Fiësta en fietsen: dit Spaanse Festival in Den Bosch wil je niet missen

La segunda etapa del ciclo ciclista español, La Vuelta, arrancará el sábado 20 de agosto en Den Bosch, y allí estará el municipio. feestje ¡camioneta! De hele dag staat in het teken van Spaanse fiesta en fietsen. Daar wil je absolutamente bij zijn!

El sábado 20 de agosto es el Festival La Vuelta Holanda por favor. Es un festival gratis desde las 10:00 hasta las 22:00 en Prins Bernhardstraat. Aan het begin van de middag vertrekken de renners van La Vuelta. Dit is natuurlich live te volgen én te zien!

Un poco de España en Den Bosch

Om in Spaanse sferen te blijven, krijgt het festival een Spaans-rood tintje dit weekend. Zo volg je bibliothek een Flamencoworkshop en zijn er alle alle Spaanse lekkernijen te eten op het terrein. Als je je nog niet in Spanje waande met de warmte van deze Nederlandse zomer, dan lukt dat zeker met het Festival La Vuelta Holanda por favor!

Lees verder onder de fotos >

Vergeet de fietsers niet

Natuurlijk staat het festival en teken van La Vuelta. Demostración de Bekijk BMX de beklim virtual een berg en el Team Jumbo-Visma Academy Truck. ¡Er es genoeg te belén! De wielkerkoers zelf wordt por supuesto niet vergeten. Zorg dus dat je op tijd bij el festival ¡doblado! A las 13.15 horas sale el pelotón de la Ciudadela.

Het eerste kwartier scheuren ze nog niet zo hard obrijb. Recorrido 15 kilómetros por uur rijdt het peloton via de binnenstad, het Paleiskwartier y Veemarktkwartier naar de Brabanthallen. Vanaf daar gaan de wielrenners plankgas naar Utrecht. Tijdens het festival volg je die etappe live via de schermen, waarbij ook twee commentatoren aanwezig zijn voor de nede toelichting.

READ  La empresa española fabrica los mejores paneles solares del mundo

Lees verder onder de fotos >

fiesta de la siesta

De wielrenners zie je dus maar heel eventjes en Den Bosch, maar gelukkig is het festival er de hele dag! Desde las 10.00 de la mañana hasta las 22.00 de la noche es la fiesta con talleres, demostraciones y meriendas y bebidas naturales. Wie even aan de feestdrukte wil söpapen, kan aan de overkant van het festivalterrein naar de Willem Twee Toonzaal voor een ruijer, muzikaal literair programma dat voledlig in het kader van wielrennen staat.

Het feest barst hemlagen los als de wielrenners Utrecht berecht hebben, zo rond 17.00 uur. Op het festivalterrein trapt DJ Luuk dan het avondprogramma af met toffe plaatjes. Siguiente krijgt de fiësta een Nederlands sausje with performances van Rooie Rico, John de Bever en Imca Marina.

Wielerfan of niet, genoeg te beleven dus tijdens Festival La Vuelta Holanda por favor en Den Bosch!

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital