Fusie in de maak tussen Androni Giocattoli en Zuid-Amerikaans conti-team

Fusie in de maak tussen Androni Giocattoli en Zuid-Amerikaans conti-team

martes 29 noviembre 2022 a las 13:58

Vanwege financier problemen zal Drone Hopper-Androni Giocattoli in 2023 geen ProTeam zijn, maar manager Gianni Savio is niet van plan om te stoppen met zijn ploeg. Hij liet eerer al weten te hopen op een transitiejaar op continental-niveau. Nu zegt de italiano en gesprek met tuttobici dat een fusiedeal met een Zuid-Amerikaans conti-team bijna rond is. Het is niet bekend om welke ploeg het gaat.

Tuttobici noemt Colombia Tierra de Atletas-GW-Shimano también es posible socio, maar zekerheid es hier nog niet over. “Het is oneze beinning om via overgangsjaar op continental-niveau – met een project voor jonge, veelbelovende renners – in 2024 terug te keren op profniveau”, repitió Savio zijn eerer uitprakenen intenciones. «Als de los últimos detalles klaar zijn, gaan we samen Conocí al equipo de Zuid-Amerikaans en una licencia continental. Het is een formatie die voornamelijk bestaat uit jonge Colombiananse talenten.”

«Bij deze doorstart op continental-niveau heb ik nog steeds sedde enthousiasme als toen ik begon, zo’n dertig jaar geleden», aldus Savio, die in het vereding meerdeer Colombiananse talenten opleidde en wiens team een ​​tijdlang gesponsored werd door het country Venezuela. “Koers bilbeit mijn grote passie en mijn rechter naar Zuid-Amerika meanen een viering van het continental waar ik tal van talenten heb sköfter, voordeen Egan Bernal.”

READ  Jon Karthaus werkt aan vierde Zoop-film: 'Vaste acteurs aan boord'

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital