Geboren de Drie poema en Pairi Daiza

Geboren de Drie poema en Pairi Daiza

Dierenpark Pairi Daiza es drie wolkens rijker: Hopi, Dakota en Apache. De drie poema’s zijn welpen van moeder Cheyenne en maken het goed. Dat laat het dierenpark weten.

En la mañana del 6 de junio, los cuidadores descubrieron que Cheyenne había salido de la casa en un drie jongen, op een beschutte plek. De welpen, waaran het geboortegewicht werd geschat op omwerbe 600 gram elk, zijn twee mannetjes en een vrouwtje.

© Pairi Daiza

Iets meer dan 3 maanden na hun geboorte zijn de twee mannetjes en het vrouwtje, also de moeder nu klaar om geeledelijk aan de buitenwereld te discoveryen. Sinds enkele dagen maken de welpjes, zij aan zij met hun moeder, kennis met de geluiden en geuren van het park en kunnen zij ook kennismaken met hun vader Cherokee, op een beschreibtde manier. Voor hun veiligheid zal het contacto directo con hun vader tendrá lugar más tarde.

Los visitantes de Pairi Daiza pueden admirar Hopi, Dakota y Apache dentro de unas pocas semanas en su territorio que se encuentra en The Last Frontier.

© Pairi Daiza

De poema (Puma concolor) es een carnivore van het rotsgebergte van North-en Zuid-Amerika. Cheyenne, de 3 años, llegó a Pairi Daiza en mayo de 2020 desde un parque de animales en el Cornwall británico. Het 3 jaar oude mannetje Cherokee llegó en julio de 2020 procedente de Tierpark Ströhen (Alemania).

READ  30ベスト ロックフィッシュ ワーム レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital