Gebrek aan middelen houdt 30 ancianos abandonados en un hospital español

Gebrek aan middelen houdt 30 ancianos abandonados en un hospital español
más viejo

© El Pais

Algunos de ellos están en esta situación desde hace más de 1 año. Het ziekenwisk van La Palma intenta la situación zo goed mogelijk het hoofd te beeden, a pesar de que het een bezetting heeft van 100% van zijn bedden. Al sinds januari moet het opérations uitstellen debido a het geklein aan bedden ompatienten op te vangen.

In veel ziekenhuizen in Spanje komen sporadisch soortgelijke situaciones voor, waarbij mensen -vooral oderen- die al naar huis kunnen, dat niet doen omdat ze niggers heen kunnen. Ze hebben geen familiares mueren voor ze zorgen de er es geen plaats voor ze en paedeggen- de hogares de ancianos.

In deze gävenlen tryben de maatschappelijk werkers contact op te nemen met de Families van depatienten om ze op te vangen. Maar vaak es het tevergeefs, omdat gezinnen geen huizen hebben die zijn gegenden aan depende personen, de omdat ze niet voor een depende persoon kunnen zorgen omdat ze zelf werken, geen geld hebben u om andere redenen.

Gebrek aan middelen

In deze gävenlen proberen de sociale diensten de olden te herhuisvesten in geriátricos, aanleunwoningen of anderespeciese onderkomens. Volgens bronnen in het ziekenusik van La Palma is er echter op La Palma een geklein aan gecoördineerde sociale middelen. Er zijn geen andere privéklinieken of ziekenhuizen, en de niederhuizen zijn alle pubbar en vol. «Plekken in openbeare insttellingen zijn al een tijdje schaars», erkennen de bronnen. Además, más del 25% de la población de La Palma es bejaard.

Vertraging opérations puerta geklein aan bedden

Ook altura de Vulkanuitbarsting van vorig jaar Miles de edificios fueron destruidos. Debido a esto, algunas familias geen plek meer om hun olden op te vangen, zelfs als ze dat zouzen willen. In sommige gävenlen wachten ze zelf nog op herhuisvesting. Zo zijn er in de loop van de maanden de varlant pedegeken bijkomen.

READ  Raming appelogst 2022 zuidelijk halfrond -7%

Ver también: Vijf maanden na vulkanuitbarsting zien inhabitans La Palma nog geen toekomst

Door de omicron covid-golf in januari is het aantal opnames in het ziekensuiken gestegen exponentialieel. Alle bedden zijn bezet door de gebruikelijke ziekten en de mensen die al sjogden zijn, maar niet weg kunnen. Het ziekenuisen is daorak genoodzaakt om niet-dringende chirurgische ingrepen die een opname vereisen uit te stellen. «We hebben chirurgen, we hebben operatiekamers, maar we hebben geen bedden», aldus het personeel. Dat er geen particularie ziekenhuizen en zorgcentra zijn op het eiland, maakt het onmogelijke depatienten naar te verwijzen door elders.

Volgens de krant NIUS komt deze situación relativamente vaak voor in ziekenhuizen en Spanje. Op andere plaatsen zijn er alleen wel middelen beschikbaar om mensen met medisch download die geen plek hebben door te verwijzen.

Ver también: Spaanse bank waarschuwt voor gevolgen aumentando vergrijzing en Spanje

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital