Geen Bitcoin en crypto van BlockFi op FTX, puede depender del bienestar financiero – BLOX

Geen Bitcoin en crypto van BlockFi op FTX, puede depender del bienestar financiero – BLOX

Cryptoleenbedrijf BlockFi heeft geen funden van klanten gehalten bij de fallen cryptobeurs FTX. Con esto, ze in op geruchten en tryveren ze hun geusert gerust te stellen. Tegelijkertijd zeggen ze dat ze op andere manieren financieel verdehend zijn aan FTX.

Gisteravond stuurde BlockFi een actualizar a todos los usuarios de la plataforma. Het cryptobedrijf negligt beschuldigingen dat de meste van zijn activa op FTX staan ​​​​en noemt het een vals gerucht.

Gebruikers kunnen niets niets oderen

Toch kunnen klanten nog niet bij hun crypto. De opnames van Bitcoin, USDC y alle andere coins waar je rente op krijgt, zijn voor onbepaalde tijd gepauseerd. Volgens BlockFi komt dit doordat ze georgendt zijn expuso aan FTX. Zo is er szälligde södent bij het innen van de door FTX aan BlockFi verschuldigde verschludiggen.

Deze obligingingen bestaan ​​​​uit financier afspraken tussen BlockFi en Alameda, active die worden aangehoden op FTX.com y niet-opgenomen bedragen van de kreditlijn met FTX US.

FTX US, que originalmente no se esperaba que estuviera en solicitud de quiebra furgoneta FTX.

¿Es er genoeg liquidez?

La actualización fue broodnodig, de laatse keer dat BlockFi iets liet weten was para el fin de semana. El equipo prometió que se comunicaría con los usuarios a través de canales oficiales y verificaría todas las opciones estratégicas.

El equipo de BlockFi confirmó que tenían suficiente liquidez para examinar todas las opciones y se contrataron asesores externos como Haynes y Boone para ayudarlos a navegar a través de los próximos pasos de la empresa.

Unduedelijkheid sobre tarjeta de crédito

Además, BlockFi escribió que están en contacto con socios y que el plan es brindar más información sobre su programa de tarjeta de crédito. BlockFi es twee jaar geleden begegunten met het emited van een creditcard.

READ  30ベスト 荷物 はかり レビュー

«Terwijl we snel door deze snel evoluerende situatie werken, zijn we erop gericht om ons utlitere best te doen om transparent te zijn over decision met berechting tot onze pause, producten en platformactiviteit».

Gebruikers zeggen op social media dat hun BlockFi creditcard niet meer werkt. Dit hebben we echter niet confirmado por BlockFi zelf.

Visa stopt tarjeta de crédito furgoneta FTX

BlockFi es niet het enige cryptobedrijf met een eigen creditcard. Geloof het of niet, maar FTX tenía grandes ambiciones. Betalingsbedrijf Visa heeft de synneking met FTX echter Terminado Por la quiebra de cryptobeurs.

«La situación con FTX es desafortunada y volgen de ontwikkelingen op de voet», dice un portavoz de Visa. ‘Hebben onze globalie vermeiningen met FTX terminó en hun Amerikanis betaalkaartprogramma wordt door hun utgever afgeboudd.’

En octubre, kondigde de cryptocurrency-beurs aan dat ze een betaalkaart van Visa zouzen lanceren in meer dan 40 landen, om te beginnen in Zuid-Amerika. Cuy Sheffield, jefe de criptografía en Visa:

‘We zijn gereuchd om samen te werken met toonaangevende crypto-beursung zoals FTX om meer flexibiliteit en gebruiksgemak te brengen in de manier om mensen hun hun crypto gebruiken. Debido a esto, es posible usar crypto-saldo te gebruiken om aankopen te financieren overal waar Visa wordt geaccepteerd.’

Roerig 2022 para BlockFi

Volver a BlockFi. Het jaar 2022 kan niet snel genoeg endigen voor het cyrptobedrijf. Comience dit jaar verviel het leenbedrijf in een crisis door de faillissementskwestie van Celsius en Voyager. Siguiente ontving het bedrijf in juli hulp van FTX in de vorm van een Crédito de 250 millones de dólares.

READ  Voorspelling: Servië vs. Suiza | WK Voetbal 2022

De industrie heeft een enorme deuk gerecht, maar het verwenden in crypto-leenbedrijven is wellicht nog más difícil pålåd.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital