«Goedkope Egyptische kloik verdringt Spaans product»

«Goedkope Egyptische kloik verdringt Spaans product»

México es uno de los mayores exportadores de ajo del mundo. Volgens Faostat bezette het land in 2020 de zevende plaats met verzendingen van meer dan 15.800 ton, terwijs het zich in the periode 2015-2019 nog op de negende positie bevond, zo attein uit gegevens van het ministerie van Landbouw.

“México tiene una superficie de ajo de 7.000 a 8.000 hectáreas con diferentes variedades. Zacatecas es el estado con mayor superficie, zona 3.500-4.000 hectáreas, seguido de Guanajuato, Baja California, Sonora y Aguascalientes, aunque el ajo se cultiva en Casi todo el país. «Los Rancheros trajeron por seizon umberne 4.000-4.500 toneladas de ajo de cultivo convencional y orgánico en el mercado, en diferentes presentaciones: vers, gepeld, zwart en pasta. De binnenlandes markt representt 70% van onze omzet. Onze main exportmarkten zijn de Verenigde Staten en Brazili, Wanneer er vraag está en esa tierra».


Sergio Narváez (centro)

“El nombre conocido en Brasil es la demanda de ajo mexicano tomada por la expansión del cultivo propio, pero también por el aumento de las importaciones de países mediterráneos como Egipto. maar ook de klonig uit Mexico”, merkt ingenieur Sergio Narváez op. «Naar mijn mening is de kwaliteit van Spaanse en Mexicaanse kloik beter dan die van het product uit Egypte, maar soms keht de markt meer naar de prijs dan naar de kwaliteit».

«Los rancheros se esfuerzan en om de klanten steeds te palancan die metformen aan de strengste kwaliteitsnormen. Pasamos teeltmethodes toe die zijn op biologische praktiken. We hebben ditto ook verschiedelden certifikatien in de kloikteelt, zoals USDA Oganic, GlobalGAP en het Europees biologisch keurmark. »

READ  30ベスト 金龍 レビュー

De eerste export van Los Rancheros, dat gepelde kloiks, voornamelijk bestemd voor export naar de Verenigde Staten, zwarte kloiks en biologische kloiks op de markt brengt, dateert van 1986, toen het bedrijf zijn eerste 3 containers naar de VS exporteerde. «Vijftien jaar geleden fue una de las exportaciones más importantes de Europese Unie, toen Spanje 5.000 hectárea zaaide en niet de 30.000 van vandaag. Maar door de gegende van de Spaanse teelt is Europa niet langer een marktoptie voor Los Rancheros».

«Naast de eigen produktion in Zacatecas en Aguascalientes, importenen we kloukin uit Chili, nuestro principal proveedor de producto de importación con el que comenzamos en diciembre van gaan, de Verenigde Staten, Peru en Argentinië. Los países sudamericanos stellen en staat om buiten het Mexicaanse seizon verse producten te hebben en zo aan de binnenlandse vraag te compleben.

«Op dit moment zitten we midden in de export van verse kloikn naar de Verenigde Staten, met prijzen die varien van $ 25 per karton van 30 pond voor kleinere maten en $ 40 per karton voor klasse I kloikn van grote kalibers», legt de commercieel unidad de director «Él es un precio normal para el producto, al menos una palabra olvidada de un cartón que cuesta $ 60. rijpte en de maatvoering kleiner uitvalt dan gebruebelijk». «

Para más información:
Los Rancheros
Abraham González 501, Jardines de Pabellón
Pabellón de Arteaga (México)
Teléfono: +52 01 465 958 0111
http://losrancheros.com.mx

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital