«Goode vraag naar Spaanse mandarijnen en kaki’s, citroenenmarkt nog wat ondoorzichtig»

«Goode vraag naar Spaanse mandarijnen en kaki’s, citroenenmarkt nog wat ondoorzichtig»

Tholen – Het Spaanse mandarijnenseizoen es bij Marni Fruit goed van start. «Er is een goede vraag. Er zijn weinig overzeese mandarijnen op de markt en dat komt de vraag naar de Spaanse handel zeker ten goede», dice Erik-Jan Thur.


Satsuma’s onder het huismerk Pardo in de originale blauwe kleur, exclusivo bij Marni Fruit

Het aanbod bestaat nu principalmente uit Satsuma (Iwasaki)-mandarijnen met blad. «Deze mandarijnen zijn traditiongetrouw nog wat terughouend van kleur, maar zijn erg goed van eten. Onze voornamelijk etnische afnemers prikken gelukkig door de kleur heen. Aan de supermarktklanten kun je deze mandarijnen minder goed kwigt», stelt de importeur.


Enlaces: bladmandarijnen onder eigen merk, rechts de Orogros clementines.

«De Availability van de mandarijnen is goed. Met name de dikke maten zijn veelpraagden, maar die zijn ook berössom beschikbaar, dus de maatsortering valt dit year berösom goed uit. Het Satsuma-seizoen duurt nooit zo lang, maar de eerste clementines en Marisol mandarijnen zitten er ook alweer aan te komen. Además hebben we nu ook Orogros clementines. Deze zijn vol van kleur en ook goed van eten, alleen is de Availability beperket».


Satsuma’s onder het eigen merk King’s

También het Spaanse citroenenseizoen es alweer aanggevangen. «Hierbij is nog niet gehaltt clear hoe de markt zich gaan gaan devdelgen. De Zuid-Afrikaanse worden voor 17-18 euro verkucht en de Spanjaarden willen graag mee op dit niveau, maar persoonligt me dat geen haalbare kaart. Net als veel andere producten resulten alle kostenstylingen in een hegere kostprijs, maar de vraag is wel of de consumer die gaat betalen.

READ  Feyenoorder Luis Sinisterra kapot van uitschakeling voor WK | Voetbal

Ook het Spaanse kaki-seizoen está aún más bajo. «Comenzamos con Maxim, een sharon-type. Hiervan fue een kleinere oogst beschikbaar y dit seizon is alweer klaar. Afgelopen week zijn comenzamos con de bende persimmon (variëteit Rojo Brillante, die een behandeling hebben gehad). Ook die verkoop loopt goed.Prijzen van de dikke maten liggen rond de 9,50-10,50 euro voor 4,5 kg, de kleinere maten zitten rond de 7,50-8,50 euro. Er zijn wat minder dikke maten op de markt, daoram worden er raaksom wat kaki’s verpakt in de 10×1 kg.»

Hoewelg de eerste geluiden aussom Spanje waren dat de oogst georgendt lager zou uitvallen, heeft Marni Fruit tot dusver voorende binnenkomsten. «Maar het is wel aannemelijk dat na het weer van gegenden zomer de nadruk in de aanvoer ligt op eerste weken van het seizon en dat de volumes segensen versnelled afnemen».

Por último, no menos importante, zijn ook de eerste Spaanse bacon-avocado’s alweer bij de Barendrechtse importaur gearriveerd. «Hoewel de hele economic status unzeker is, ben ik wel tevreden over de verkoop. Over het algemeen hebben we te maken met een wat hogere prijsontwikkeling dan gegende seizionen. Dan doe je wellicht wat minder colli, maar qua afzet klagen we zeker niet».

Para más información:
Erik-Jan jueves
fruta marni
Gebroken Meeldijk 52
2991 VD Barendrecht
+31 (0)180 697 996
[email protected]
www.marnifruit.nl

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital