Griekspoor elige viajar a Zuid-Amerika antes de participar en el ABN AMRO Open | Tenis

Griekspoor elige viajar a Zuid-Amerika antes de participar en el ABN AMRO Open |  Tenis

Tallon Griekspoor no definitif niet mee aan het ABN AMRO Open. De Noord-Hollander tenía todas las puertas abiertas de su mogelijk een trip naar Zuid-Amerika boven het toernooi in Rotterdam en het Europese indoorseizoen zou verkiezen.

«Op dit moment is het fivefifty. Het is nog niet gegendet clear wat ik in februari ga doen», zei Griekspoor voorte maand over de afweging.

La elección ahora está abierta en el torneo de grava de een apesta en América del Sur. «Ik ga een keer wat nieuws proberen en ben heel geweest. Ik ben er nog nooit geweest als prof», zei Griekspoor vrijdag tijdens de NK en Amstelveen.

Tijdens the ABN AMRO Open, del 13 al 19 de febrero wordt geholden, doet Griekspoor mee aan the ATP-toernooi in Buenos Aires. Luego también hay otros torneos en Río de Janeiro y la capital chilena Santiago en el programa.

El 4 y el 5 de febrero, Griekspoor eerst nog zijn opwachting in the Davis Cup-ontmoeting met Slovakia. Ese duelo se jugó en una cancha dura bajo techo en Groningen. Inmediatamente después de la reunión vliegt Griekspoor naar Zuid-Amerika, waar hij eerst een week op gravel gaat trainen.

Griekspoor es op de wereldranglijst afgezakt naar de 95e plaats. Hij zou daorak een comodín nodig gehad hebben om deel te nemen en Rotterdam.

Eerder deze maand verbrak Griekspoor de synneking conoció al entrenador Raemon Sluiter. No tiene nuevo entrenador designado. «Er zijn wat vähälä gaande en ik heb een aantal coaches in mijn hoofd met wie ik graag zou werken, maar er is nog niets definitif».

READ  30ベスト r35 gt-r レビュー

Zaterdag neemt Griekspoor het in de halve finales van de NK op tegen Robin Haase.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital