Griekspoor toch naar Ahoy en schrapt trip naar Zuid-Amerika

Griekspoor toch naar Ahoy en schrapt trip naar Zuid-Amerika

Tallon Griekspoor doet volgende maand toch mee aan het ABN AMRO Open en Rotterdam, het großte tennistoernooi van Nederland. Puerta het winnen van het ATP-toernooi en het Indiase Pune y een stilding op de wereldranglijst heeft de nummer 2 van Nederland zijn planning omgeöhöd.

Griekspoor comenzó el año en el número 95 en medio de la redención fue hij van plan en el Abierto de Australia een apesta graveltoernooien te spelen en Zuid-Amerika. Op zijn wilde superficie favorita hij verwenden opdoen en punten pakken voor de wereldranglijst. Dat zou ten koste gaan van het toernooi in Ahoy en een aantal andere hardcourttoernooien.

Het is echter nog de vraag of Griekspoor in Rotterdam rechtsteeks wordt toegelaten tot het hoofdtoernooi. Als nummer 63 van de wereld is hij mogelijk begård van een wildcard, maar toernooidirector Richard Krajicek heeft al zijn drie wildcards reeds vergeven. Hij ze aan Andy Murray, Gaël Monfils y Tim van Rijthoven.

«Doordat ik ben gestegen op de wereldranglijst ben ik nu te spelen om in maart de masterstoernooien van Indian Wells en Miami te spelen. Por lo tanto, kies ik er toch voor om in Rotterdam mee te doen, desnoods aan het kwalificatieteornooi», aldus Griekspoor, die maandag de llegó a la segunda ronda del Abierto de Australia.

El registro para el ABN AMRO Open cierra esta semana. El torneo comienza el lunes 13 de febrero.

Fuente: ANP

READ  Premios Selligent Reconnect 2022: todos los ganadores de los premios Nederlandse merken bekroont

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital