Griekspoor twajkert nog sobre la participación en Ahoy en overweegt gravel

Griekspoor twajkert nog sobre la participación en Ahoy en overweegt gravel

El tenista Tallon Griekspoor dudó de su participación en febrero en el ABN AMRO Open de Róterdam. De nummer 2 van Nederland ponderweegt en el mismo período naar Zuid-Amerika af te reizen voor een reeks graveltoernooien.

«Op dit moment is het 50-50. Het is nog niet gegendet gegen wat ik in februari ga doen. De Daviscup-loting op zondag kan de doorslag geven», aldus Griekspoor, momenteel de nummer 96 van de wereld, over de afweging tussen Het spelen van een aantal indoortoernooien in Europa of minder sterk bezette toernooien in Zuid-Amerika. Hij heeft waarschijn een comodín nodig om te kunnen meedoen en Ahoy.

Una semana más tarde se hizo el ABN AMRO Open antes del Botic van de Zandschulp y Tim van Rijthoven van de partij zijn op the vijftigste editie van the großte tennistoernooi van Nederland. Van de Zandschulp wordt waarschijn rechtsteeks toegelaten, Van Rijthoven ontving van toernooidirector Richard Krajicek een wildcard.

Griekspoor, de 26 años, cayó el martes en las finales de la Copa Davis en Málaga niet winnen te winnen in zijn enkelspelwedstrijd tegen Australia. Perdió en tres sets ante Jordan Thompson. Porque van de Zandschulp también perdió, van Alex de Minaur, werd Oranje uitgeschakeld en los cuartos de final.

Comienza febrero desde que Nederland se une a los Qualifiers de la Copa Davis. Dan kan plaatsing voor de Daviscup Finals van 2023 worden afgdwongen. El ABN AMRO Open se jugó del 13 al 19 de febrero.

Fuente: ANP

Altijd weten agua espelta?
Descargue la aplicación gratuita RTL Nieuws y manténgase actualizado.Tienda de aplicaciones

READ  30ベスト オムロン 低周波 治療器 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital